Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezik fiú lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik fiú lány barátság?

Figyelt kérdés
Vagy mindig az egyik fél többet érez, és többet akar??
2013. júl. 15. 20:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
ő talán létezik.. még keresem rá a választ.
2013. júl. 15. 20:26
 2/17 anonim ***** válasza:
Tapasztalat: LÉTEZIK
2013. júl. 15. 20:26
 3/17 anonim ***** válasza:

Létezik, én pont része vagyok ennek. Egyikünk sem érez a másik iránt semmi többet, de annyira mély a barátságunk, hogy egymás vágyairól is beszélgetünk. Neki engedtem meg egyedül, hogy női ruhába öltöztessen.

19/F

2013. júl. 15. 20:27
 4/17 anonim ***** válasza:
24%
női barát minek? vagy dugunk vagy majd fogunk vagy hagyjon békén :D hülyeség..nincsen
2013. júl. 15. 20:29
 5/17 anonim ***** válasza:
56%
létezik, és azt mondják, hogy akkor teljesedik ki, ha lefekszenek egymással. így elmúlik a kettejük közti szexuális feszültség, és még őszintébbek tudnak lenni - egyesek szerint
2013. júl. 15. 20:32
 6/17 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy van, aki nem hiszi, téved. Nagyot. Ugyanis ha a világon csak 1 ilyen is létezik, már megvan a cáfolat. Nekem van két nagyon jó lánybarátom akik persze nem klasszikus haverok, akikkel jobban elvagyok, de az biztos, hogy én nem, és elég valószínű, hogy egyikük sem érez semmit, viszont nem statiszták az életemben... :D Ha megkérdeznek pár év múlva ki volt a 10 legjobb barátom akkor beleférnek.
2013. júl. 15. 20:32
 7/17 anonim ***** válasza:
Az ötös válaszra viszont annyit, hogy ha lefekszenek egymással az pöppet több a barátságnál nem?
2013. júl. 15. 20:34
 8/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!:)
2013. júl. 15. 20:46
 9/17 anonim ***** válasza:
5-os vk... de, lehet... en olyan lanyokkal amugy se baratkoznek, akikkel nem fekudnek le szivesen...
2013. júl. 15. 20:50
 10/17 anonim ***** válasza:
létezik és úgy gondolom h attól h az egyik vagy akár mind2 többet érez az még barátság míg nem járnak
2013. júl. 15. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!