Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobb duci, kövér nővel a párkapcsolat?
Mert őszintén kedvesek, mert érdekeli őket mi van veled, nem utolsó sorban iszonyat sexyk, a sex mennyei, úgy ahogy vannak szeretni lehet őket és ők is viszont szeretnek.
ÉN fiatal vagyok, de tetszenek a duci, kövér lányok :)
22/F
Kedvesebbek, hálásabbak...
Termékeny hatást keltenek jobban..., psziché, tudat alatti dolgok...
És persze szeretünk messze utazni!
Kedves Harapós Sárkány
Igen én is ezt gondolnám józan ésszel, de valamiért olyan pasikat látok meg ismerek is, akik simán kaphatnának szép nőt, de mégis ducikkal vannak...Ezt sose értettem.
Mégis valamiért az a kelendőbb..........
Nagy kufferbe jobb pakolni, csak ciki vele utazni...
Amúgy nem tom az én nőm vékony, és jó vele a párkapcsolat... Szerintem az nagyon számít, hogy elfogadja-e magát a nő, és megbízható-e ennyi.
Attól, hogy te látsz pár ilyet még nem jelenti azt, hogy a többség így lenne ezzel.
Gondolom te magad is kövér lány vagy vagy pedig egy perverz, aki erre gerjed és azért próbálod így terjeszteni ezt itt, mintha tény lenne :)
9-es
Fiú vagyok és nem vagyok perverz több vékony barátnőm volt!!!
Miért az a perverz? Miért nem az aki a vékonyakat szereti? Ezt ki dönti el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!