Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobb duci, kövér nővel a párkapcsolat?
Nekem az a favoritom, ha van egy 5-10 kiló egy csajon.
Imádom a kis pocakot, a csípőn levő kis kapaszkodót, a nagyobbacska feneket, így egyben az igazi.
Persze nem elvátás, de szexi és jó ha van.
De aki csajon van ennyi, az ma már kövérnek érzi magát általában, és le akarja adni, mondva, hogy csúnya.
Mostanság a vékony a divat.
Régebben az, ami szerintem jo. ( pl egy középkori festményen olyasmi nők vannak. Nem tökéletes, de pont az benne a szép.)
Az ókorban meg a legkövérebb volt a legjobb.
A termékenységi szobor féle kövér, aki nem látja a lábujját.
Szerintem ez elég érdekes...
Nem jobb, aki kifejezetten ducibb nőt keres, annak vagy ilyen az ízlése, vagy sarkítottan gondolkozik, és a szép nőkhöz számára negatív gondolatokat társít, vagy önbizalom hiányos, és azt hiszi, csinosabb nőt nem kaphat meg. Vagy azt látja, hogy a barátok feleségei úgyis elhagyták magukat, és megelőzve a csalódást, eleve "lepukkantabbat" keres.
Nem hinném, hogy + 10-20-30 kilótól lenne egy nő jobb anya/feleség/társ, ez egész egyszerűen baromság.
"A duci nő undorító, igénytelen hányinger."
Lehet azok nem azt mondom, de valakinek bejön, nekem mindkettő bejön, habár a ducival azért jobb volt úgy minden, de nem tudom megmondani miért.
Viszont az is biztos, hogy ilyen gondolkodással a belsőd undorító és hányinger.
De tény, hogy régebben sokkal kelendőbbek voltak.
Ezek tények számos tanulmány igazolta!!!!
Úgy gondolom nem az itteni hozzászólások mondják meg hogy jobb vagy rosszabb duci nővel. Én nem ezt kérdeztem, hanem azt hogy miért jobb.
Egy nemrégen megjelent kutatás szerint tele a világ olyan pasikkal, akik kifejezetten a túlsúlyos nőket cipelik az ágyukba, és még azok is gigantikus élményről számolnak be, akik egyébként a haverok előtt nem vállalnák fel a kapcsolatot. A megkérdezett szexológus szerint a duci asszonyok biztonságérzetet adnak a férfiaknak, akikben az ilyen típusú nők mellett kevesebb a megfelelni való akarás, ettől pedig nagyobb az élvezet. A gondok akkor kezdődnek, amikor a kövérimádat fetisizmussá alakul, és a férfi akár halálra is etetné imádata tárgyát.
"a nők elhíznak"
Kikérem magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!