Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem írnak vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írnak vissza a lányok/nők akik szinglik?

Figyelt kérdés

2024. febr. 11. 18:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
92%

1. A szia mizura akkor sem írnék vissza, ha helyesnek találnám a srácot.

2. Nekem sincs kint bioban, se közös képünk sincs kint, mégis van barátom.

3. Tinderen sem írtam vissza mindenkinek, pedig ott tényleg társat kerestem. Nem kötelességem.

4. Ha szingliként nem akarok ismerkedni akkor nem is fogok.

5. Valószínűleg te nem vagy túl jó pali, különben Tinderen sikered lett volna, így Instán se várj mást.

2024. febr. 11. 21:14
 22/25 A kérdező kommentje:
21 tindert nem is próbaltam, insta képeken a UK/US drip miatt símaszkokban vagyok
2024. febr. 11. 21:19
 23/25 anonim ***** válasza:
94%

Miért kellene válaszolnom random idegeneknek? Te eszednél vagy?

Törlöm, tiltom kész.

2024. febr. 11. 21:52
 24/25 anonim ***** válasza:

Japancupid

Ha nyitott vagy külföldiek felé.

Hát... Kép... Csinálj rendeset és frisset, ahol nincs napszemüveg és egyéb arcot kitakaró dolgok.

Jómagam instant offolom az olyat, amin masz, napszemüveg és egyéb van.

Ne alulról fotózd magad, mint sok igénytelen, mert még a toka nélküli embernek is tokát csinál a fej lebiccentése.

Igényes, de önazonos legyen a kép.

Sokat elmond az emberről pár kép, főleg ha limitált a mennyiség, mert az ember önmaga prioritása szerint válogat képet s bizony a háttér, környezet sokat mesél.

(volt akit lebumtattam, mert pl melltartó ántja lógott be a képbe a háttérben, de volt olyan, hogy hajvasaló - amik egyértelműen nem az ő cuccai)

Alkoholt tartalmaz a kép - instant off a részemről.

Alkoholt fogyasztókat kerülöm.

Az más ha ételbe megy egy kicsi vagy csokiba van.

A másik baki, amit elkövetnek pasik, hogy igénytelenül néznek ki.

Semmi szakáll, haj igazítás, piszkosak kezeik, körmeik, lehullott korpa a lólón.

Ami szembetűnő sokaknál: totális önbizalomhiány. Ordít a testtartásukból.

Ezt lelkileg érdemes párkeresés előtt rendbe tenni, mint minden más lelki ügyet.

Érdemes a profil leírásban pár alapvető főbb jellemzőket leírni. Ahogy azt is, hogy te magad mit keresel a másikban.

Csak pár összeszedett mondatot.

Pl introvertált vagy, de a mindennapjaid része a falmászás.

Pár olyan jellemzőt tűntess fel, ahol az illetőbe bevillan az érzés: ő az én emberem.

Mert pl a csajszi is szeret falat mászni, jó közös program, amit mindegyikőtök űz s nem szeretne feladni.

Stb

2024. febr. 12. 09:50
 25/25 anonim ***** válasza:
A sziu mizu helyett lehet jobbat is irni . Pl Szia! Mikor talalkozunk 3 deci szodara ?! Melyik nap ersz ra ? !
2024. febr. 12. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!