Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/25 A kérdező kommentje:
Általánosságban kérdeztem, nem magamra értve, bár én is belefutok néha ilyesmibe.
2024. febr. 11. 18:23
3/25 anonim válasza:
Társkeresőn vagy amikor random rájuk írsz facen?
4/25 anonim válasza:
Attól, hogy szingli még nem biztos, hogy ismerkedni akar. Vagy pont nem azzal aki ráírt.
Ennyi.
5/25 A kérdező kommentje:
Instán szoktam írni nekik. Én szerintem ha valaki nem akar ismerkedni, akkor is el tud viselni egy szia hany éves vagy mizu kérdést úgy, hogy valaszoljon is.
2024. febr. 11. 18:28
6/25 anonim válasza:
Na, ilyen proli próbálkozásokra pláne nem szoktam válaszolni.
7/25 anonim válasza:
És mégis minek válaszolna? Úgy ahogy az utcán nem szemez vissza, az instán se fog visszaírni.
8/25 A kérdező kommentje:
7 miért ne?
2024. febr. 11. 18:31
9/25 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy tartozik neked bárki is egy válasszal a “szia mizu”-ra? Fogalma sincs ki vagy, mi vagy.
10/25 anonim válasza:
5: Mert nem ismernek téged. Ezek nem ismerkedős felületek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!