Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem írnak vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írnak vissza a lányok/nők akik szinglik?

Figyelt kérdés

2024. febr. 11. 18:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
12%

8: Pl. mert a szüleik felügyelik a fiókot, mert még kicsi a lány.

Honnan tudod, hogy egydülálló valaki?

2024. febr. 11. 18:36
 12/25 A kérdező kommentje:
9 én is válaszolnék egy ilyenre. Meg miért ne? Nem olyan nagy kérés ez.
2024. febr. 11. 18:36
 13/25 A kérdező kommentje:

11 nem azt a korosztályt célzom meg.

Onnan, hogy az insta biojába nem irta ki, hogy lenne barátja vagy a highlightba sem tette ki

2024. febr. 11. 18:37
 14/25 anonim ***** válasza:
71%

12: Te nem családban nőttél fel?

Kb. 5 éves koromig kiképeztek arra, hogyan védjem meg magamat. Ez is közé tartozik.

De van erről iskolai, rendőri oktatás is.

2024. febr. 11. 18:38
 15/25 anonim ***** válasza:
97%
De ő nem akar. Nem akar ismerkedni, nem akar beszélgetni, írogatni. Pláne nem veled. Mit nem értesz ezen? Erős a gyanúm te ilyen kéretlenül nyomulós fajta vagy… Jeeez
2024. febr. 11. 18:38
 16/25 anonim ***** válasza:
97%

13:

Tudod, hány ismerősöm van 16 alatt, aki 10 évvel idősebbnek regisztrálja magát, hogy regizhessen?

Más meg 40 éves házas, mégse írta ki.

És akkor mi van?

2024. febr. 11. 18:39
 17/25 anonim ***** válasza:
96%

Miért kellene "elviselnie" egy kéretlen, nem kívánt illetőt és még jópofiznia, illedelmesnek lennie?

Az insta NEM tinder és társai, vágod?

Szerinted hány ilyet kap az ember?

Nekem egy képem volt kint arcomról csak és így is sokan írtak. Lecseréltem egyik alkotásomra, mert meguntam a farokcsóválókat és még így is betalálnak.

Ha párt akarok olyan helyre megyek ismerkedni, ahol tudom, hogy hozzám közelebb álló személyiségekre lelek. Nem zaklatok, turakodok be pl az illető közösségi oldalainak profiljába.

Személyes találkozó, ismerkedést preferálom.

A "szia, mizu" -s emberek zöme nem sokáig képes kommunikálni még írásban sem.

Mintha kifolyna az agyuk, mert szóba állt velük egy nőnemű egyed. Sok mindent már előre beképzelnek, szimpla ismerkedés helyett. Gyorsan üressé válik a beszélgetés és egyoldalúvá.

Már nekem volt kínos, hogy akármit mondok, dobok be témakörnek... Hát szegénynek folyik az agya.

Időeltöltésnek milliónyi más és jobb formája van, minthogy idegenek kéretlen leveleire irogassak.

Pl megyek vissza kárpitozni, barkácsolni vagy rajzolni, bicózni.

Könyveljen el aminek akar az, akinek nem írok vissza. Hiszen alapon azt se tartja tiszteletben, hogy az insta stb nem társkeresők, de mégis kéretlenül megteszi és társkeresőnek használja az oldalt...

Vajon tényleg a szingli a hibás??

Kortól, nemtől függetlenül.

2024. febr. 11. 19:02
 18/25 anonim ***** válasza:
95%

5

És minek? Tudja, hogy ismerkedni akarsz, ő meg nem. Miért válazsoljon mindnekinek? Az Insta nem társkereső.

2024. febr. 11. 19:53
 19/25 A kérdező kommentje:
Megértem a válaszokat, nagy pacsi mindenkinek! Akkor írhattok társkeresőket;)
2024. febr. 11. 19:55
 20/25 anonim ***** válasza:
miitt.hu
2024. febr. 11. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!