Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van párom, akkor mégis miért érzem ezt az exem iránt?
Figyelt kérdés
Annyira megbántott, hogy utálom, és azt kívánom bár rossz lenne neki az egész élete. Anno elhitette velem, hogy mennyire szeret, de ebből semmi se volt igaz, és ráadásul pont a szakításunk után rá 1 évre meg is nősült. Így meg pont olyan érzésem van, hogy pont én voltam az értékelni, akit nem lehet szeretni. Még a kapcsolat alatt is folyamatosan azt éreztette, hogy semmit sem érek, és én is mindig ezt gondoltam magamról.2024. febr. 5. 17:14
1/2 anonim válasza:
A megjegyzésekben a válasz:
"Annyira megbántott, hogy utálom, és azt kívánom bár rossz lenne neki az egész élete. Még a kapcsolat alatt is folyamatosan azt éreztette, hogy semmit sem érek, és én is mindig ezt gondoltam magamról."
Pszichológushoz fordulj, hogy el tudd őt engedni teljesen. Elfelejteni nem fogod, de ha sikeres lesz a terápia akkor nem mérgezed magad, boldog, kiegyensúlyozott leszel.
2/2 anonim válasza:
Teljesen normális érzés, hogy rosszat akarsz olyannak, aki ártott neked. Én is utálom az exeimet. Remélem sose lesznek boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!