Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszeretettek már olyan valakibe, aki nem volt tekinthető szépnek?
Én egy 21 éves lány vagyok és ez engem érdekelne. Én még nem voltam kapcsolatban.
Veletek történt már olyan, hogy egy nem szépségbe szeretettek bele és az ismerőseitek az orrotok alá dörgölték, hogy ti találhatnátok sokkal szebbet is?
Kérlek szépen kort és nemet is írjatok. Illetve, hogy a személy férfi volt-e vagy nő.
Leszbikusok és homoszexuálisok is nyugodtan írhatnak választ.
Köszönöm szépen előre is.
Meleg férfi vagyok és az utolsó párom,aki eddigi legnagyobb szerelmem volt,pont ilyen volt,amire a kérdés céloz.
Életkorban,kinézetben teljesen ellentéte volt az elképzeléseimnek,addigi ideálomnak.Ahogyan én is neki.
Mégis már a levelezés alatt kialakult valami kapocs,ami a vakrandin csúcsosodott ki.Két nap levelezés után volt a találkozás,ahol nem is kellett rácsörögnöm,csak odamentem hozzá azonnal,mert megéreztem...Onnan már mint pár mentünk el és ezután egy csodálatos,három éves együtt élős kapcsolat lett belőle.
Pedig nagy volt a korkülönbség,én férfi,ő egyetemista srác és mégis.
Sem előtte, sem azóta nem éreztem ezt amit vele,nála...Azóta sincs senkim, valahogy nem találom a helyem és a lehetőségem arra,hogy párom legyen.
55 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!