Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már itt olyan házas ember aki beleszeretett egy másik szintén házas emberbe?
Nekem ugy volt hogy en nem tustam hogy van vkije.füzött nyomult udvarolt jartunk beleszerettem es utana derült ki mikor a csaj boritotta a bilit es ezert dobta csak ki a masikat.(eleve hogy engem megtartson, es nem volt szüksege a hisztire a masik oldalrol)
Ki kellett volna lepnem ilyen ember mellöl de akkor mar szerelmesen nem ment.
Nem egybm sracbol itelek! Nem egy srac volt az eletemben aki ugy udvarolt hogy az egesz hatterét letagadta. Egyedül van nincs senkije küzd harcol ertem szerelmet bizonygat es csak amikor màr megfogott, akkor dobja a nöt. Es en akkor esek pofara.hogy megint olyannal vagyok aki hütlen tipus.
*végül lett valami köztetek?
Miért nem kérdezed meg egyenes attól akitől érdekel? Miért irkálsz ki kérdéseket a gyakorira, hogy megtudd amire kíváncsi vagy?
Nem lenne egyszerűbb az adott illetőnek egyenesen feltenni a kérdéseidet, mint nyitogatni az ostoba kamukérdéseket?
"Miért akkora bűn az ha valaki liánozik."
Ez egy érdekes kérdés. Bűnnek én nem nevezném, de szerintem rossz gyakorlat.
A két szék metaforája nagyon találó arra, miért tartom antipatikusnak: nekem olyan az egész, mintha csak az lenne a lényeg, hogy én magam ülhessek valahol, a partner ehhez csak eszköz.
Továbbra is megértem a motivációt, és nem is ítélem el. Ezzel együtt képtelen vagyok teljesen megbízni valakiben, akiről tudom, hogy a legfontosabb szempontja az, hogy ne legyen egyedül. Komoly párkapcsolatot ápolni úgy nem lehet, hogy az egyik fél abban a pillanatban, hogy meginog a helyzet, már kifelé nézeget. Ez nem fair.
A kérdésre válaszolva: közelebbi ismeretségemben nincs ilyen, de ismerek egy házaspárt, akik úgy jöttek össze, hogy tulajdonképpen sógorok voltak előtte, azaz az előző házastársaik testvérek. Azt pontosan nem tudom, hogyan történt, de azóta azt hiszem össze is házasodtak.
Hogy ő szerelmes volt-e, arról csak ő tudna nyilatkozni.
Megpróbáltuk elfojtani. De úgy elég nehéz, ha mindig utánam nyúl.
Ha belementem volna, mindig kihátrált. Őrülten szerelmes voltam, többször megcsinálta, hogy megkeresett és rögtön utána dobott. Mivel szeretnék életben maradni és még egy ilyet nem élek túl, az egyetlen jó megoldást választottam: tiltottam mindenhonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!