Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszeretettek már olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszeretettek már olyan valakibe, aki nem volt tekinthető szépnek?

Figyelt kérdés

Én egy 21 éves lány vagyok és ez engem érdekelne. Én még nem voltam kapcsolatban.

Veletek történt már olyan, hogy egy nem szépségbe szeretettek bele és az ismerőseitek az orrotok alá dörgölték, hogy ti találhatnátok sokkal szebbet is?

Kérlek szépen kort és nemet is írjatok. Illetve, hogy a személy férfi volt-e vagy nő.

Leszbikusok és homoszexuálisok is nyugodtan írhatnak választ.

Köszönöm szépen előre is.

2024. febr. 3. 14:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

Képtelen vagyok sajnos. Az utóbbi években többször is próbálkoztam megtörni ezt a dolgot, de nagyjából most vagyok ott hogy feladom.

Cuki, meg jó a szex, meg odavan értem, stb., de egyszerűen nem tudok úgy érezni iránta mint az eddigi egyetlen igazán szép exem iránt, aki az egyetlen szerelmem volt eddig.

Én egy racionális ember vagyok, ezért is akartam ezen túllendülni, de egyszerűen el kell fogadnom, hogy nekem sajnos szükségem van arra, hogy szép legyen a barátnőm, és hogy odalegyek a külsejéért is.

2024. febr. 3. 15:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én abba szeretek bele, akibe beleszeretek, és nekem ő a legszebb. Nem tudom mások szemével látni, csak a sajátommal.
2024. febr. 3. 15:07
 3/14 -Belthazor- ***** válasza:
Bizony elő tud fordulni! Én valaha legszerelmesebb egy full átlagos lányba voltam, ő tudott egyedül gallyra tenni érzelmileg is! Sokan nem is értették miért, ez egy ilyen dolog ,olykor szembe megy a józan észnek.
2024. febr. 3. 15:08
 4/14 A kérdező kommentje:
Értem. Ti N vagy F vagytok?
2024. febr. 3. 15:09
 5/14 -Belthazor- ***** válasza:

Én F.

Viszont azt hozzá kell tennem,hogy amit írtam az 20 évesen volt. Most lassan 30 évesen már úgy érzem egyre jobban kezd számítani ,hogy passzoljunk kívül - belül egyaránt!

2024. febr. 3. 15:11
 6/14 anonim ***** válasza:
2, vagyok, N
2024. febr. 3. 15:13
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi 5 és 6 és neked is 1
2024. febr. 3. 15:14
 8/14 anonim ***** válasza:
Nálam első a külső és arra megy rá a belső, így nekem sehogy nem tudna összejönni az, hogy bele szeressek valakibe aki számomra nem számít vonzóan szépnek
2024. febr. 3. 15:19
 9/14 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi. N vagy F? Életkor?
2024. febr. 3. 15:20
 10/14 anonim ***** válasza:
30N
2024. febr. 3. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!