Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 26 éves nő és egy 42 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 26 éves nő és egy 42 éves férfi kapcsolata lehet “igaz” szerelem, vagy mindig kicsit érdek?

Figyelt kérdés

A rokonságomban az egyik fiatal lány/nő összejött egy 42 éves férfival, és komolynak tűnik, de valójában nem tudom miről szól.

Érdek: a nő beleül a jóba (bár jelen esetben a férfi sem néz ki rosszul a korához képest), a férfi meg csinos, fiatal párt kap cserébe.

A férfinak saját háza van egy megyeszékhelyen, IT-ban dolgozik, jó életszínvonalon él. A lány meg elég csinos, bár arcra nem szép, de jól tud mutatni összképen ha felöltözik, megcsinálja a sminkjét. Ő nem is dolgozik jelenleg, mert egyetemre jár. (23 évesen kezdte.)

Vagy ez még nem az a korkülönbség, ahol csak ilyen oka legyen?

2024. jan. 28. 03:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%

Őszintén, nem tudom miért foglalkozol más magánügyeivel. De ha már itt vagyok és nincs jobb dolgom:

Hasonló korkülönbséggel vagyok párkapcsolatban, bár fiatalabbak vagyunk ennél a párnál. (Én vagyok a lány)

Nem tudom hogy ők milyenek, de leírom a mi helyzetünket.

Mi komolyan gondoljuk, az összeköltözést, közös életet tervezzük, és oda meg vissza vagyunk egymásért. A párom oké, hogy egy csini, fiatal lányt kapott... De én meg egy érett, határozott, okos férfit, akiért meg vagyok veszve. Nem tudom miért olyan elképzelhetetlen az, hogy valaki az idősebb pasikat szeresse.

2024. jan. 28. 03:38
 2/18 A kérdező kommentje:
Ebben a korban még nem olyan elképzelhetetlen. De abba belegondolnak/tok, hogy ti ha tartjátok magatokat, 50 évesen is viszonylag jól tudtok kinèzni, aktívak tudtok lenni, a párotok meg egy 70 közeli trotty lesz? 60 évesen meg mehetsz látogatni az idősek otthonába? Vagy akkor majd megunjátok és kidobjátok, mint egy plüssmacit?
2024. jan. 28. 07:56
 3/18 anonim ***** válasza:
34%
Te hülye vagy.Sok 80 éves aktívabb és dolgosabb,mint egy fiatal.Kidobni biztos nem a kora miatt fogják.
2024. jan. 28. 07:59
 4/18 anonim ***** válasza:
33%
a csaj mentális beteg, apa komplexusos. és még ráadásul egy bogyós növény is.
2024. jan. 28. 08:11
 5/18 anonim ***** válasza:
62%
Kicsit féltékeny vagy nemde?
2024. jan. 28. 08:15
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
#4. Szőllő? Bozzza?
2024. jan. 28. 08:20
 7/18 A kérdező kommentje:
#5; mire lennék? Én már egy családanya vagyok, akinek szintén van egy jól kereső párja. Csak az enyém velem azonos korosztály. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogyan lehet valaki szerelmes az apja kategóriába, a férfiban meg azt nem, hogyan lehet odáig egy hozzá képest kislányért. Tudom, erre is megkapom majd, hogy féltékeny vagyok, pedig nem. Csak nem értem mi a jó ebben.
2024. jan. 28. 08:51
 8/18 anonim ***** válasza:
78%
Nem apja kategória,és 26 évesen senki nem kislány.Valamire akkor is irígy vagycsak még magadnak se vallod be.Teljesen mindegy mit szeretnek egymásban.Ha ők elvannak maguknak,akkor nincs mit problémázni.
2024. jan. 28. 09:14
 9/18 LazyJones ***** válasza:
100%

1. Nem is kell megértened

2. Valószínűleg nem is lehet külsősként megérteni

3. Igen, lehet igazi érzelem és szerelem az alapja. Én is ilyen kapcsolatban vagyok, nem azért, mert így akartam, hanem, mert így alakult. Nem egy fáklyás menet, nem egy gond nélküli romantikus álom, nekünk is megvannak a kétségeink és a félelmeink. De most mégis, mi legyen? Dobjunk ki egy jól működő, boldog kapcsolatot csak azért, mert nem tudjuk, mi lesz, vagy mert mások nem értik, hogy miért jó? Nem biztos, hogy eljutunk a 60-80 éves korig. Az is lehet, holnap, vagy 5-10 év múlva beadom a kulcsot. Legyek egyedül, csak azért, mert akiben megtaláltam a boldogságot fiatalabb nálam az átlagos korkülönbségen túl...?

2024. jan. 28. 09:18
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem generációs különbség, csak korkülönbség. Szerintem nem lesz nagyobb esély a szakításra, mint nálatok. Ha a fickó odafigyel az egészségére, a szexszel sem lesz nagyobb gond. Bár mire eléri a 62-öt már a párját is eléri a klimax előszele. Ha most kielégítő midkettejüknek a kapcsolat, 20-30 év múlva is az lesz.
2024. jan. 28. 09:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!