Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 26 éves nő és egy 42 éves férfi kapcsolata lehet “igaz” szerelem, vagy mindig kicsit érdek?
A rokonságomban az egyik fiatal lány/nő összejött egy 42 éves férfival, és komolynak tűnik, de valójában nem tudom miről szól.
Érdek: a nő beleül a jóba (bár jelen esetben a férfi sem néz ki rosszul a korához képest), a férfi meg csinos, fiatal párt kap cserébe.
A férfinak saját háza van egy megyeszékhelyen, IT-ban dolgozik, jó életszínvonalon él. A lány meg elég csinos, bár arcra nem szép, de jól tud mutatni összképen ha felöltözik, megcsinálja a sminkjét. Ő nem is dolgozik jelenleg, mert egyetemre jár. (23 évesen kezdte.)
Vagy ez még nem az a korkülönbség, ahol csak ilyen oka legyen?
#8, tehát ha valamit nem értesz, ellenzel, akkor irigy vagy.
A pedofilokat sem értem meg, ellenzem őket, de biztos irigy vagyok az általuk molesztált kislányokra. Tudom, enyhe túlzás, de kellett egy ilyen példa, hogy ne csak a saját szemszöged lásd.
A többieknek köszi a “magyarázó” választ, próbálom megérteni, de nem tudom elképzelni, hogy ha nem lenne érdekük, akkor vajon mennyire érdekelné egymást egy 20 évvel fiatalabb lány és férfi.
De miért akarod a saját skatulyád ráhúzni másokra kérdező? Miért nem lehet azt megérteni, hogy nem mindenkit az tesz boldoggá, ami téged? Kezdd el ilyen szemszögből nézni és mindjárt nem lesz érthetetlen! Aki a másikban nem csak egy számot (kor) lát, hanem az embert nézi, az nem így szemléli a dolgokat. A kor nem egy összeférhetetlenségi tényező, legalábbis nem minden esetben.
26 évesen az említett személy felnőtt nő. Ezt ne hasonlítsd ahhoz, mint amikor egy felnőtt rámozdul egy tizenévesre, mert rohadtul nem ugyanaz a kategória!
Nekem férfiként mindig idősebb nőim voltak. Nem, nem anyapótlék kellett. Sosem értettem szót a korosztályommal. És nekem mindig így volt jó.
Simán lehet hasonló bárkinél.
Nekem 19 évvel idősebb a férjem és jól keres.
Hozzám is van kérdésed?
Ja igen nekünk gyerekünk is van.
#17 a ti dolgotok, de fura.
Én 30-as éveimbe járok, nehéz elképzelne, hogy a szintén 30-as férjem egy 60-hoz közelítő papa legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!