Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem beszélünk egy nyelvet attól még lehet köztünk normális kapcsolat?
Interneten ismerkedtünk meg beszélgetünk sokszor fordító segítségével de hiába él itt egy ideje alig tud magyarul.
Nyitottak vagyunk és tanul magyarul én is próbálok tanulni angolul mert az könnyebb mint a saját anyanyelve.
Szeretnénk találkozni de félek a nyelvi akadályokat nehéz lesz leküzdeni. Esetleg egy hangfordító gép beszerzése jó ötlet lenne?
Sokan le akarnak beszélni róla mert nem beszélünk egy nyelvet így szerintük kizárt egy normális kapcsolat max szex mert ahhoz nem kell beszélgetni.
De én kedvelem, ő is engem és minden nap azon vagyunk jobban megértsük egymást.
Igen szerintem is halálos probléma, hogy nem tudok anyanyelvi szinten angolul...
Beszél magyarul csak nagyon keveset, azt meg sehol nem írtam, hogy költözni szeretnék.
Meg akarom jobban ismerni nekem tényleg nagyon szimpatikus.
Nem mondtam, hogy egyből hozzá megyek csak ,hogy egy normális kapcsolatot ki lehet e alakítani így? Persze nagyon nehéz, hogy a kommunikáció nem megy gördülékenyen.
"én is próbálok tanulni angolul mert az könnyebb mint a saját anyanyelve."
Ne kapd föl a vizet Mucus. Nem az a baj, hogy nem beszélsz anyanyelvi szinten angolul. Az a baj, hogy egyáltalán nem beszélsz.
Számomra abszurd az, hogy google translattel "beszélgettek", és ahelyett, hogy eret vágnál magadon, te a nagy közös jövőt tervezed.
Én jól beszélek angolul, de sok küldöldi kisvárosban megfordultam már, ahol a fogadóssal vagy pincérrel google translettel kellett kommunikálni, és bizony az a pár perc is egy idegi stressz teszt volt.
De egészségedre, próbáld meg.
LOL, you're somethin' else.
Nem az a baj, hogy nem tudsz anyanyelvi szinten angolul hanem, hogy még az alap/középszint se megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!