Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 20 éves, kívűl-belűl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 20 éves, kívűl-belűl gyönyörű lánynak miért vonzó egy 30 éves okádék pali?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy egyetemre kerültem, és megismertem egy nagyon jó csajt, és hát mit ne mondjak, első látásra belé estem.. nem tudtam egyáltalán hogy van e valakije, meg se kérdeztem.. próbáltam nagyon barátkozni, és közeledni hozzá, és igazából nem küldött el a faszba, szóval azon voltam jó úton árok.. ahogy teltek a hónapok, random említette nekünk, hogy 18 éves korában egy 28 éves pali próbálkozott nála, aztán a korát megtudva letiltotta, viszont most két évvel később újra beszélgetnek.. nem tulajdonítottam ennek semmit, azt hittem nem lesz rá vevő.. aztán mesélte hogy a hétvégén találkozik egy barátjával, (azt hittem volt osztálytárs vagy ilyesmi), viszont mint később kiderült ezzel a harminc éves palival találkozott... most nem régiben elmentem kávézni a csajjal, ő ott megmondta tisztán hogy engedjem el őt, mert neki más tetszik.. egy idő után rávettem hogy mutassa meg a srácot, azaz a csávót, és mutatott egy elég okádék 30 éves palit.. pov.: a csaj azt mondta hogy mivel most semleges vagyok neki, később ez nem változik, de azt nem kérdeztem meg hogy a srác az miben más :)

Elnézést hogy itt sajnáltatom magamat mint a kisgyerek aki nem kapta meg a játékát, de tényleg nem tudom felfogni a történteket.. szívesen meghallgatok tanácsot és szidalmazást is..

#tiniszerelem #összetört szív #Gyönyörű csaj #Okádék pasi
jan. 21. 22:44
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem meg csak trollkodsz, 18 éves egyetemre jár dolgozik lakása is van, az igen miből vette? Ez a cukorgyáras sztori? Hogy 12 éves kora óta gyűjtötte rá? Ha a szülei vették akkor meg miért kell dolgoznia 18 évesen? Egyáltalán hogy engedik vagy fordul meg fejükbe hogy ilyen szülők lánya hozzáképest öregemberhez költözik? 😂 Egyáltalán mit keres 18 évesen egyetemen?
jan. 22. 14:17
 32/35 anonim ***** válasza:
17%

Erre most válaszolhatnék egyesével, mert mindegyik normális dolog, de teljesen felesleges, mert csak kötözködsz és offolsz. Ezzel az attitűddel nem csodálom ha a boldogságot csak irigy vádaskodásra épített kárörömből nyered. Talán egyszer felnőttök a kérdezővel, és megtapasztaljátok a jót is. A legjobbakat kívánom!:)

jan. 22. 14:33
 33/35 A kérdező kommentje:
Azért össze ne vesszetek egymással
jan. 22. 15:09
 34/35 anonim ***** válasza:
Valahogy ez az egesz kerdes csak megerosit abban hogy 22 évesen miert nem jovok ossze se korombeliekkel, a valaszok meg h se harmincasokkal xd
febr. 1. 13:21
 35/35 anonim ***** válasza:
Gondolom azért mert úgy elintézi esténként a kislányt, hogy csillagokat lát!
ápr. 13. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!