Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » MIÉRT van a gyönyörű lánynak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIÉRT van a gyönyörű lánynak -csúnya- barátja? Nem értem

Figyelt kérdés
Nem egyszer találkoztam olyannal, hogy egy tényleg szép lánynak finoman szólva is olyan elhanyagolt külsejű barátja volt. Nekem tetszik egy lány, de neki is sajnos ilyen barátja van....Mit tegyek? A lány és én közöttem kölcsönös az érdeklődés és a szimpátia az látszik...de nemtudom mit tegyek..nem értem az egészet..
2016. máj. 6. 18:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
hát lehet hogy gazdag a srác! de ilyeneket én is látok hogy sokkal rosszabb külsejű srácoknak van csajuk és elég csinosak szépek a fene se érti ezt.........
2016. máj. 6. 18:38
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
SZERETIK egymást?!...
2016. máj. 6. 18:43
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Lehet,hogy külsőre nem a leghelyesebb srác,de belül nagyon rendes és tisztességes.(: A csaj nem a külsőt nézi mivel a belső fontosabb mint,a külső.Szeretik egymást,ne legyél ilyen irigy.!
2016. máj. 6. 18:50
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt átlag kéthetente megkérdezed.

Unalmas.

2016. máj. 6. 19:05
 5/11 Fruzs33 ***** válasza:
100%
Ez a dolog az érzelmeken alapul.Lehet,hogy a lánynak nem a srác külseje fontos,hanem ami belül van... érted.
2016. máj. 6. 20:21
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Talán mert nem olyan felszínes,hogy mindene a külső,és SZERETI.
2016. máj. 6. 20:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Igazabol 2 eset van

1: ha tetszik neki a fiu szemelyisege es nem a kulsejet nezi

2: egy szo:penz

2016. máj. 6. 22:11
 8/11 anonim ***** válasza:
35%
Teljesen jó,ha valaki a belsőt nézi, de a leírás szerint a srác elhanyagolt..... Ilyenkor a lány is igénytelen.
2016. máj. 6. 23:03
 9/11 anonim ***** válasza:

Mi rosszat írtam, hogy törölted a válaszom?

Nekem ez a tapasztalatom, hogy a duci barátnőimet dobják a pasik. Ők meg még egy ronda pasinak is örülnének.. :/

2016. máj. 6. 23:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Fiúknál sokkal fontosabb a külső, mint lányoknál.

A lányok sokkal inkább fogékonyak a belső értékekre, és hiba néz ki a srác kicsit rosszabbul akár az átlagnál, ha amúgy remek ember, akkor meggyőző.

Fiúknál nagy részben van egy bizonyos határ, ami alá már semmiképp nem megy, akkor sem, ha a lány tényleg mindent megtenne érte. Van egy bizonyos szépségideál, és ahhoz képest nem megy annyira lejjebb az elvárás.

2016. máj. 10. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!