Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi legyen az ideális első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen az ideális első üzenetben, amit egy gyönyörű lánynak küldök instán?

Figyelt kérdés
Futólag ismerjük egymást, szerintem tudja ki vagyok, de nem igazán ismer.16/F

2020. máj. 15. 09:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ezzel kezdd:

"Szia, hogy vagy? :D"

Ő válaszol, visszakérdez, te válaszolsz.. azután jöhet egy "Mit csinálsz?"

Stbstb, kis dolgokból kell kiindulni, nem feltétlen regényeket kell írni

2020. máj. 15. 10:56
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

Biztos van valami erdeklodesi kore, kerdezz arrol.

Ilyenre mint amit az elso irt nem is reagalnek mert unalmas

2020. máj. 15. 11:07
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

1. Vagyok:

Lehet hogy unalmas, de beszélgetés kezdésnek pont megfelel, hisz innen indul minden

Azután úgyis olyan kérdéseket, dolgokat ír amiket ő szeretne

Ez csak iránymutató, hogy kezdje el

2020. máj. 15. 11:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmi. Ha igy allsz neki hogy idealis uzenet, akkor mar tultervezted, tulaggodtad, tulkombinaltad az egeszet. Mi van ha az elvileg idealis uzenetre se valaszol, eret vagsz magadon mert a mesterterv nem pontosan ugy jott be ahogy ejszakankent eltervezted minden percet?

Probalj meg spontan lenni, elso korben koszonni, es pl. az esetleg kozos erdeklodesi kor alapjan temat talalni. Nincs ilyen altalanos 'idealis rakoszono szoveg' ami minden lanynal mukodik.

2020. máj. 15. 11:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Reagálj egy insta sztorijára vmi frappánsat, kedveset, aranyosat. Ez nem túl tolakodó, de beszélgetés indításnak szuper:)
2020. máj. 15. 13:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
egyet értek az előttem lévővel
2020. máj. 18. 15:39
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Hát figyelj... lehet, hogy boomernek fogok ezzel tűnni, de szerintem az nem jó ötlet, ha online kezdtek el beszélgetni. Úgy más, ha előtte már személyesen beszéltetek, és utána írtok, de fordítva... Szerintem egy fiúban legyen annyi mersz, hogyha megtetszik egy csaj, akkor ne az legyen, hogy majd facebookon ráírok, hanem menj oda hozzá és beszélgessetek. Persze függ a szituációtól is, de szerintem jó, ha igyekszik az ember valamilyen személyes kommunikációval kezdeni, és megtenni mindent azért, hogy csak másodlagos legyen a chatelés.
2020. máj. 18. 17:30
 8/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, örülök ha jönne még.

Kedves #5,#6: mostanában nem rakott fel semmilyen insta sztorit, néztem.

Kedves #7-es: mondom, tudja ki vagyok, élőben is beszéltünk már, de csak egyszer, vagy kétszer és ennyi.

2020. máj. 18. 19:16
 9/11 anonim válasza:
100%

Nem tudom, hogy későn írok -e. Az biztos, hogy ilyenből kialakulhat egy jó kapcsolat, van olyan ismerősöm, akinél igen pont most lett. A "Hogy vagy?" szerintem nem rossz kezdesy, bár előtte küldj egy "Szia!" -t. Valamikor biztos megkérdezi, hogy miért írtál rá. Itt semmiképp ne ijedj meg egy őszinte, vagy óvatos - őszinte válasz tökéletes. Ha tudsz közös pontokat, mintegy véletlenül hozd fel, de nem beszélgetés kezdeményezésénél, hanem közben.

Előfordulhat, hogy nem nézi az Instáját, és nem látja az üzeneted. Reagál a barátai posztjaira? Rá tudsz írni máshol?

Remélem, segítek, sok sikert!

2020. máj. 20. 20:24
 10/11 anonim válasza:
100%

#7 Részben egyetértek, bár most nem a legjobb idő van személyes kontaktus kialakítására. Ha nem boldogulsz jól élőben, tényleg jó a chat, így is meg tud ismerni, és szeretni. Megintcsak valós példa alapján tudom mondani.

#9 vagyok, még eszembe jutott ez is.

2020. máj. 20. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!