Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi legyen az ideális első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen az ideális első üzenetben, amit egy gyönyörű lánynak küldök instán?

Figyelt kérdés
Futólag ismerjük egymást, szerintem tudja ki vagyok, de nem igazán ismer.16/F

2020. máj. 15. 09:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
83%
Ismét a 6-os vagyok. A sablon tipikus szövegeket szerintem akkor kerüld el, legyél kreatív. Az mindenképp beválhat. Mondjuk a korábbi beszélgetéseitek alapján valami poénosabban ráírsz, vagy megkérdezheted hogy ha már így vége a kijárási tilalomnak és rég láttátok egymás lenne e kedve veled találkozni, szerintem ez lenne a legcélra vezetőbb, mivel akkor egyből kiderülne akar e tőled valamit, valamint élőben jobban le tudod olvasni a jeleket. Értem ez alatt, hogy mit gondol rólad.
2020. máj. 20. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!