Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 20 éves, kívűl-belűl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 20 éves, kívűl-belűl gyönyörű lánynak miért vonzó egy 30 éves okádék pali?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy egyetemre kerültem, és megismertem egy nagyon jó csajt, és hát mit ne mondjak, első látásra belé estem.. nem tudtam egyáltalán hogy van e valakije, meg se kérdeztem.. próbáltam nagyon barátkozni, és közeledni hozzá, és igazából nem küldött el a faszba, szóval azon voltam jó úton árok.. ahogy teltek a hónapok, random említette nekünk, hogy 18 éves korában egy 28 éves pali próbálkozott nála, aztán a korát megtudva letiltotta, viszont most két évvel később újra beszélgetnek.. nem tulajdonítottam ennek semmit, azt hittem nem lesz rá vevő.. aztán mesélte hogy a hétvégén találkozik egy barátjával, (azt hittem volt osztálytárs vagy ilyesmi), viszont mint később kiderült ezzel a harminc éves palival találkozott... most nem régiben elmentem kávézni a csajjal, ő ott megmondta tisztán hogy engedjem el őt, mert neki más tetszik.. egy idő után rávettem hogy mutassa meg a srácot, azaz a csávót, és mutatott egy elég okádék 30 éves palit.. pov.: a csaj azt mondta hogy mivel most semleges vagyok neki, később ez nem változik, de azt nem kérdeztem meg hogy a srác az miben más :)

Elnézést hogy itt sajnáltatom magamat mint a kisgyerek aki nem kapta meg a játékát, de tényleg nem tudom felfogni a történteket.. szívesen meghallgatok tanácsot és szidalmazást is..

#tiniszerelem #összetört szív #Gyönyörű csaj #Okádék pasi
jan. 21. 22:44
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Amugy 1-2 évig el se hívta nem is értem mire várt 😂
jan. 22. 09:55
 22/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.. okádék alatt azt értem, hogy egyáltalán nem jó képű.. az hogy 30 éves palinak esélye van a csajnál, arra adott következtetni, hogy eszement szép ember.. nem túloztam, a lány a lányok szemében is egy szépség.. eszméletlen gyönyörű, és eszméletlen vonzó jelleme is van (művelt, okos stb).. annyiban nem pontos a story, hogy a két év tiltás utáni beszélgetés nyárra esett, ahol elvileg megpróbálták, de nem volt gondok nélküli, plusz egyetem a lánynak, ez miatt szét is mentek.. most, hogy a lány szavaival éljek "lehet hogy újrapróbáljuk"... azt se mondanám hogy nem próbálkoztam a lánynál, keringőztem vele, ebédelni hívtam meg ilyenek.. csak elvileg a lány ezt mind baráti jellegűnek tartotta.. én tudom hogy utalásokkal nem lehet sehova se jutni, de vártam a jó alkalomra.. de már mikor megismertem a lányt, újra beszélgettek.. szóval ez mindenféle képpen offos volt nekem
jan. 22. 11:47
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

"okádék alatt azt értem, hogy egyáltalán nem jó képű.. "

Az elég relatív. Nekem volt olyan barátom, akit nagyon-nagyon helyesnek gondoltam. Szerelem első látásra. Örültem, hogy észrevett. A barátnőim szerint meg nem, hogy nem helyes, de kifejezetten ronda volt :D

Meg nemcsak a külső létezik. Lehet, hogy jófej, jó a humora, jó a stílusa. Vagy éppen az a vonzó lánynak, hogy más, mint a saját korosztálya. Ha nem is egy kiemelkedő pasi, de már csak a kora miatt is tapasztaltabb sok mindenben. Vagy jobban elő tudja adni magát.

jan. 22. 11:55
 24/35 anonim ***** válasza:
49%

Erre itt mi mit mondjunk?

Pénz

jan. 22. 12:23
 25/35 anonim ***** válasza:
54%

Napokban hallottam hogy 34 éves férfinak 22 éves barátnője van, új iphone, éttermezések heti többször, ha csaj ideje engedi utazgatás külföldre. Lehet erről van szó itt is.

Amúgy nem próbálkoztál mert hiába hivtad el ha ott nem viselkedtél férfiként.

jan. 22. 12:56
 26/35 anonim ***** válasza:
17%

35 vagyok, a párom, aki tavaly óta együtt élünk, 18. Róla olyan szuperlatívuszokban tudnék beszélni, mint ahogy te is a kérdősben szereplő lányról - gyönyörű, talpraesett, humoros, érzelmes, tele célokkal és gondolatokkal. Én magamat külsőre átlagosnak mondanám, belsőre viszont talán mégis van bennem ez-az, ami meg tud fogni egy csodás lányt, mint ahogy a kérdésedben szereplő "okádék" fickóban is lehet. Hosszú ideig nem mozdultál rá, ő pedig tudta hogyan közelítsen és talán olyan húrokat pendített, amiket te még nem is ismersz. Ez ilyen. Meríts energiát a történetből, és ne gyűlölködésre, hanem önfejlesztésre használd. A stílusodból ítélve még nagyon gyerekesen gondolkodsz és reagálsz dolgokra, talán ezért nem nézett rád potenciális partnerként a lány.

jan. 22. 13:14
 27/35 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó ez elég ragadozó leírás 17 évest magadhoz költöztetsz....
jan. 22. 13:28
 28/35 anonim ***** válasza:
0%

18. És közös döntés volt.

Nagyon szűk lett ma a szemellenződ.

jan. 22. 13:31
 29/35 anonim ***** válasza:
66%
Arra tudok gondolni hogy egy hátrányos helyzetű lány áruba bocsájtotta magát hogy kikerüljön a nyomorból, ő adja magát, te eltartod. Aztán olyan 25 évesen kikupálódik és vége de te nem akarod majd elengedni vagy lecseréled újabb 17 évesre
jan. 22. 13:58
 30/35 anonim ***** válasza:
14%

Ez már nem is szemellenző, hanem valami virtuális valóságot nézel. :D

Egyetemre jár, dolgozik, és kb annyira vagyonos mint én (lakás, stb).

Amire gondoltál tehát nem jött be. A többi pedig szimpla vitriolos rosszmájúság. Míg te epét hánysz, mi szuperül megvagyunk.

Mi történt a múltadban, amiért ennyire érzékenyen érint a téma? Akarsz beszélni róla?

jan. 22. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!