Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20 éves, kívűl-belűl gyönyörű lánynak miért vonzó egy 30 éves okádék pali?
A helyzet az, hogy egyetemre kerültem, és megismertem egy nagyon jó csajt, és hát mit ne mondjak, első látásra belé estem.. nem tudtam egyáltalán hogy van e valakije, meg se kérdeztem.. próbáltam nagyon barátkozni, és közeledni hozzá, és igazából nem küldött el a faszba, szóval azon voltam jó úton árok.. ahogy teltek a hónapok, random említette nekünk, hogy 18 éves korában egy 28 éves pali próbálkozott nála, aztán a korát megtudva letiltotta, viszont most két évvel később újra beszélgetnek.. nem tulajdonítottam ennek semmit, azt hittem nem lesz rá vevő.. aztán mesélte hogy a hétvégén találkozik egy barátjával, (azt hittem volt osztálytárs vagy ilyesmi), viszont mint később kiderült ezzel a harminc éves palival találkozott... most nem régiben elmentem kávézni a csajjal, ő ott megmondta tisztán hogy engedjem el őt, mert neki más tetszik.. egy idő után rávettem hogy mutassa meg a srácot, azaz a csávót, és mutatott egy elég okádék 30 éves palit.. pov.: a csaj azt mondta hogy mivel most semleges vagyok neki, később ez nem változik, de azt nem kérdeztem meg hogy a srác az miben más :)
Elnézést hogy itt sajnáltatom magamat mint a kisgyerek aki nem kapta meg a játékát, de tényleg nem tudom felfogni a történteket.. szívesen meghallgatok tanácsot és szidalmazást is..
Szerintem te simán csak egy szerencsétlen vagy semmi több
Elhelyezett a barátzónában és kész
A faszi lehet hogy szerinted ronda de neki nem az vagy van pénze neked meg nincs
Hát ez nem hangzik jól bekerültél a barátzónába onnan nagyon keserves kikecmeregni
Az hogy kinek ki tetszik vagy kinek ki a ronda az elég szubjektív
Neked persze hogy nem szimpi a csávó hisz miatta vagy abban a helyzetben amiben
Én a helyedben ettől még a csaj közelében maradnék mert sosem
lehet tudni mit hoz a jövő de azért nyitott szemmel járnék
"Elnézést hogy itt sajnáltatom magamat mint a kisgyerek aki nem kapta meg a játékát, de tényleg nem tudom felfogni a történteket.. szívesen meghallgatok tanácsot és szidalmazást is.."
Én megértelek
Nem sajnálatatás ez hanem az ember azért ez érző lény és azért a hormonok beindulnak és ha nem megy végbe akkor az lelkileg nagyon tud fájni főleg ha ez sokadjára történik meg veled
Erőszakoskodni nem kell soha sajnos ha nem akarja a nő a továbbiakban sem akkor felejtősre kell tenni, van 4 milliárd másik nő még ezen a világon csak lesz talán pár köztük aki tetszeni fog
Nekem se egy nő tetszik és sosem kötöttem rá magam egy nőre sem kifejezetten
Voltam szerelmes meg együttéltem nővel éveken át de túlteszi magát az ember mindenen idővel csak az elején a rossz
Nemtudom mi lehet a vonzó "egy okádék" fickóban, talán sok pénze van gondolom
#7 köszönöm szépen
#5 a poén az, hogy a lány mesélte, hogy elsőre nem tartotta vonzónak, és mikor meg is tudta a korát, le is tiltotta.. az alatt a két év alatt még csak nem is beszéltek.. lehet félreismertem ezt a lányt, és pénzre bukik.. mert a csávó pénzes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!