Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 éves szűz nőként mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves szűz nőként mikor érdemes ezt benyögni egy udvarlónak?

Figyelt kérdés

Teljes ledöbbenés lenne számára, mert csinos, okos, magabiztos vagyok.

Van egyáltalán olyan férfi, akinek ez kizáró ok lenne ha tényleg megkedvelt?

jan. 20. 07:39
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező, ha válogatós vagy - nagyon jól teszed - és büszke rá, ezt is jól teszed. Mi férfiak tartós kapcsolatra nem az útszéli nőket akarjuk.

Néhány kérdésemre még nem válaszoltál.

23-as vagyok.

jan. 20. 15:27
 32/45 anonim ***** válasza:
De jó, hogy feltetted ezt a kérdést. Ebben a cipőben járok én is. Viszont, ami gáz, hogy nálunk mennek már az ilyen túlfűtött beszólások, ami egyáltalán nem azt sugallja, hogy mi is a helyzet valójában... Szóval emiatt is biztos meg fog az illető döbbeni. Ez így mennyire gáz?!
jan. 20. 16:47
 33/45 anonim ***** válasza:
81%

A kérdésedre válaszolva az első reakcióm az, hogy én örülnék, ha kiderülne, hogy szűz vagy.

A második reakcióm, hogy vajon mi az oka? Azt írtad, válogatós vagy. Azért ahhoz már naggggyyyyon válogatósnak kell lenni, hogy 30 éves korodig senki nem felelt meg...ez elgondolkodtató...

És itt jön a következő kérdés, ami eszembe jut:

Úgy vagy szűz, hogy nem volt testi kapcsolatod senkivel, vagy úgy, hogy volt már minden, csak p@nciba nem engedted? Mert azért ez nagyon nem mindegy🙂

jan. 20. 21:42
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejönne egy ilyen nő. (F42)
jan. 20. 21:43
 35/45 LuckyLevi ***** válasza:
51%

#32 Ha tényleg bejössz neki, akkor nem fog ezért lelépni.

Ha esetleg nem jön össze vele, akkor itt válogathatsz. Úgy látom megjött az esti kanos kommandó (33-34).

jan. 20. 21:50
 36/45 anonim ***** válasza:

Levinek:

33-as vagyok és csodálkozom, hogy a hozzászólásom alapján a "kanos kommandó" csapatába sorolsz🙂.

Tökmindegy amúgy, de semmi bepróbálkozó hátsó szándék nem vezérelt.

jan. 20. 21:56
 37/45 drphiliprusso ***** válasza:
51%
Szerintem az ismerkedes elejen tisztazd le, fo az oszinteseg. Erosen ketlem, hogy ez negativ dolog lehet barkinek is, de legalabb kiszurod a bunkokat.
jan. 20. 22:03
 38/45 LuckyLevi ***** válasza:
100%

#36 Úgy érzem, hogy a kérdésed, amely arra irányul, hogy meddig jutott a nő az erotika világában, nem segíti a könnyebb válaszadást.

A, Soha, senki nem nyúlt hozzá.

B, Minden megtörtént, csak behatolás nem.

Különböző választ adsz A és B esetre? Egyik esetben mondja el, másik esetben tartsa titokban? Ha ugyanaz a válasz, akkor a kérdés személyes indíttatású. Erotikus hangulatban vagy... Nincs ezzel gond. Csak vicceskedtem. Szeretem az alliterációt.

jan. 20. 22:16
 39/45 anonim ***** válasza:
64%

Azért huszon-x évesen ha pont a saját döntésed alapján vagy szűz, viszont nem azért, mert sokra becsülöd azt, hanem csak, mert annyira válogatós vagy, hogy neked senki sem felel meg, akkor arra nincs miért büszkének lenned.

Ráadásul nagyon sok jó dologtól a beképzeltséged, a saját hülyeséged miatt saját magadat fosztottad meg eddig is. Minden nap.

Tehát nem vagy 100-as, elgondolkodtató a feléd közelítés, és ez nem a szüzesség miatt van, azzal semmi probléma nem lenne, hanem az agybajod miatt.

jan. 21. 00:03
 40/45 gabor49 ***** válasza:
48%
hát inkább ezt ne mondd el
jan. 21. 05:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!