Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben érdemes ráírni az exemre?
Külföldre ment, elsősorban emiatt szakított velem. Az eredeti tervei szerint 1 évre ment ki, ami lassan lejár. Sajnos akkor nem sikerült normálisan megbeszélnünk a dolgokat, hogy ki mit érez, mit tervez, mert ő nem volt nyitott rá. Ettől függetlenül békében váltunk el és nem zártuk ki, hogy később beszélgessünk.
Persze egyikünk sem írt a másikra azóta sem. Most viszont eszembe jutott, hogy az ünnepek alkalmából ráírhatnék és kicsit érdeklődhetnék, hogy hogy alakul az ottani élete. Nyilván nem teljesen hátsó szándék nélkül tenném ezt (azóta sem találtam értelmes nőt), de ezt nyilván nem érzékeltetném vele. Ha ráharap a dologra akkor örülök, ha nem, akkor meg ez van, nem jött össze (őszintén szólva ez utóbbi a valószínűbb...).
Szóval a kérdés az, hogy ennek fényében érdemes volna ráírni? Vagy tök gáz és nyilvánvaló a dolog, ne égessem magam? Hagyjam békén? (bár nem hiszem, hogy zavarnám, sőt, lehet még örülne is)
Mi a véleményetek? (ismerőseimet már kérdeztem, ott sincs egyetértés)
"Vagy tök gáz és nyilvánvaló a dolog?"
Hát az első gyanúja valóban az lesz, hogy ezért írtál. :) Minden nő mindig azt gondolja, hogy egy pasi azért ír rá, mert akar valamit. Főleg, ha a kapcsolatuk addig a semmihez konvergált (mert mi mást akarna így hirtelen, mikor eddig úgy is eléldegéltünk, hogy épp csak annyit tudtunk a másikról, hogy a világon van), vagy ellenkezőleg, ha korábban már egyszer volt valami (akkor káposztát akar melegíteni, mert azt könnyebb, mint újat főzni). Azért gondoljuk ezt, mert tényleg csak akkor szoktak így a semmiből írni. 🤷♀️
Én mondjuk egy naiva vagyok, és mindig elhessegetem ezt a gondolatot, feltételezem, hogy csak valami egoista hülyeség tőlem, de aztán mindig kiderül, hogy senki nem ír csak úgy, tiszta emberségből, ártatlan érdeklődésből, hátsó szándék nélkül. Kivéve a volt fősulis lakótársamat. Ő kétévente. És tutira nem akar semmit. Bírom.
De amúgy írj rá nyugodtan, mit veszíthetsz? Lehet igazad is, lehet, hogy te is hiányzol neki, és szívesen visszatérne hozzád. Ha meg nem, akkor ugyanott tartasz, mint eddig. Az, hogy akartál valamit, de nem jött össze, vagy hogy érdekel valaki, aki nem viszonozza, önmagában nem ciki dolog, nincs mit szégyellni rajta, még akár nyilvánosan is felvállalhatnád. Mi lenne ezen olyan gáz?
Értelmetlen.
Neki már megvan a saját élete.
Te is éld a sajátodat.
A távkapcsolat meg üres illúzió.
Köszönöm a válaszokat.
Szerintem szenteste írok neki egy egyszerű 2 soros karácsonyi üdvözletet, esetleg valami poénnal keverve, oszt csókolom. Ha tömören válaszol, akkor egyértelmű a helyzet. Ha meg reagál a poénra, vagy érdeklődést tanúsít, akkor meg miért ne beszélgetnék vele? Abból meg bármi kisülhet, meg az ellenkezője is.
Szerintem azért kérdezz valamit. "Milyen volt az éved?", vagy valami. Ami beszélgetésindítónak fogható fel. Kérdés nélkül is lejön, hogy érdeklődni próbálsz, csak - hogy őszinte legyek - nyúlbélás. Olyan, mint mikor valaki csak egy sziát ír vagy egy szmájlit küld. Jólvanakkor.
Az látszik rajta, hogy vele van tele a fejed, és ráírsz, de nagyon akarod tettetni, hogy amúgy leszarod, mert hát "te csak boldog karácsonyt kívánsz, nem is kérdeztél semmit, nem is vársz választ". Egy év nullkontakt után meg mit poénkodsz bele a kommunikációs sivatag nihiljébe, hogy csak úgy visszhangzik a csendben? Mondj valami értelmeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!