Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ilyen esetben átmenni szerencsét próbállni hátha lesz keksz?
Figyelt kérdés
Szeptember ota uj lakasba lakunk egyetem miatt es az ablakok egy resze ugye ilyen udvar szerure nez es korbe vannak hazak, enyhen balra tolunk lakik egy nagyon nagyon jo milf, aki nemtudom veletlenul (de tuti nem) de sokszor szokott meztelenkedni. Akkor tunt fel mikor koltozes utan meztelenul napozott az erkelyen. Aztan azota is sokszor maszkal fehernemuben, fozocskezik stb. Es konkretan mar latta is hogy nezem, de csinalta tovabb. Egett a villany, leult az agyra levetkozott hogy atoltozik aztan latta hogy nezem, es halal nyugodtan oltozkodott tovabb. Ketszer mar osszefutottam vele az utca eloszor csak nezett aztan hetfon is delutan akkor konkretan ram mosolygott. Veletlen? Nem hiszem. Neha a palit is szoktam latni, de szerintem huncut a no. Neha ugy beinditja a fantaziamat hogy gondoltam atkopogok valami indokkal hatha behiv. Szerintetek? 21 vagyok es jol nezek ki.2017. okt. 25. 15:06
1/5 anonim válasza:
Ha tapsra varsz, akkor taps. Vesziteni semmit sem veszithetsz.
2/5 anonim válasza:
Menj át! De számolj azzal, hogy legközelebb esetleg a pasija kopogtat nálad kekszért.
3/5 A kérdező kommentje:
Ti atmennetek akkor? De honnan tudjam mikor nincs otthon a pasi? Mert azt sokkal ritkabban latom.
2017. okt. 25. 15:13
4/5 anonim válasza:
Ha legközelebb egyedül mászkál a lakásban, menj át háztartási kekszért!
5/5 anonim válasza:
Mintha Ross Gellert olvastam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!