Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 éves szűz nőként mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves szűz nőként mikor érdemes ezt benyögni egy udvarlónak?

Figyelt kérdés

Teljes ledöbbenés lenne számára, mert csinos, okos, magabiztos vagyok.

Van egyáltalán olyan férfi, akinek ez kizáró ok lenne ha tényleg megkedvelt?

jan. 20. 07:39
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell benyögniu. Ha szexre kerül a sor, majd mondod neki.
jan. 20. 09:29
 22/45 anonim ***** válasza:
62%
Vegyél egy dildót, oldd meg magadnak. A legtöbb pasi csak azt a nőt értékeli, akiért versengeni kell másokkal.
jan. 20. 09:39
 23/45 anonim ***** válasza:
61%

Ha olyan vagy, amilyennek leírtad magad, akkor miért lehet az, hogy a fiúk még nem környékeztek meg? Válogatós vagy? Egyiket sem találtad megfelelőnek? Nem kellene az elveiden változtatni?

Ezekkel nem Téged akarlak hibáztatni a helyzetedért, csak felvetettem néhány esetleges okot.

A helyzetedet akkor közöld vele, ha jól megismerted őt és már megbízol benne. Magam sem tudom, hogy nekem milyen lenne a véleményem rólad, tartanám-e a hosszú kapcsolatot, de ha tetszenél nekem, akkor bizonyára kitartanék melletted.

jan. 20. 09:50
 24/45 anonim ***** válasza:
92%

Amikor már bugyiban vagy és "filmeztek" csak mondj annyit hogy legyen úriember mert neked ez az első. Nekem be jönne és finoman bánnék veled.

Az én szememben ez nem jelent semmit 1000 és 1 oka lehet m1 így alakult.

jan. 20. 10:02
 25/45 A kérdező kommentje:
23 Válogatos vagyok, és büszke rá.
jan. 20. 10:20
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanolyan helyzetben vagyok, mint a kérdező, örülök, hogy jöttek hasznos válaszok is férfiaktól.

Viszont nőként én nem érzem, hogy emiatt nekem szégyenkeznem kéne. Ha egy pasi emiatt dobna, egy percig nem sajnálnám.

jan. 20. 10:38
 27/45 LuckyLevi ***** válasza:
97%
#26 Nem dobna emiatt egy srác se, ha már olyan szinten vagytok. Csak itt nagy a szájuk. Itt mindenki mindenre azt írja, hogy már rég dobta volna. A valóságban pedig örülnének bárkinek is.
jan. 20. 10:45
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

Szintén ugyanilyen helyzetben vagyok mint a kérdező, egyrészt attól függ hol ismerkedem meg az adott férfival, ha online, ott sokkal könnyebben elmondom ezt magamról, mert nincs akkora tétje, ha személyesen, például munkahelyről ismernék meg valakit, ott nem tudnám elmondani addig amíg nem alakult ki egy mély bizalmi kapcsolat.

Ezt neked kell érezni, hogy milyen viszonyban vagy az adott férfival, mennyire nyílhatsz meg neki más dolgokkal kapcsolatban is, ha olyan magabiztos vagy, akkor nem jelenthet gondot ezt kommunikálni felé.

jan. 20. 12:28
 29/45 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nagyon bejönne egy ilyen nő.
jan. 20. 12:31
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baj, hogy válogatsz, hanem ki marad fenn rajta.

Sokan mások, ahogy én is pozitívan fogadnám, de sajnos nem vagy hajlandó ismerkedni az ilyennel, pedig tényleg csak egy beszélgetés, és nem az általad beképzelt kellemetlenség lenne.

29f/Bp

jan. 20. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!