Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves szűz nőként mikor érdemes ezt benyögni egy udvarlónak?
Teljes ledöbbenés lenne számára, mert csinos, okos, magabiztos vagyok.
Van egyáltalán olyan férfi, akinek ez kizáró ok lenne ha tényleg megkedvelt?
Válaszolok akkor arra is: minek kéne ezt idejekorán benyögni? Mintha ez egy fontos tényező lenne egy párkapcsolatban. Ha már előrehaladott a kapcsolat, ha akarod, elég akkor megemlíteni.
11-es voltam
Szerintem, akkor, ha már készen állsz rá, hogy elveszítsd vele. Amíg nem akarsz vele lefeküdni, addig tök mindegy.
Bár nehéz elhinni, hogy 30 évig egy ilyet se találtál, de majd a következő 30-ban találsz ilyet. Mi változott?
Nem tudom, de szerintem pozitív dolog. Ez azt bizonyítja, hogy elveid vannak, legalábbis egy ismerkedésnél.
Ha nekem egy nő ezt mondaná, biztos nem arra gondolnék, hogy ez mennyire gáz. Nyilván ha csinos, okos, magabiztos vagy, akkor én is ledöbbennék, de ez inkább bizalomgerjesztő dolog, mivel akkor te is hosszútávú kapcsolatot keresel.
Igazából megfelelő bizalmi szint kell ahhoz, hogy ezt elmondd. Ha a férfi mellett mersz őszinte és nyílt lenni, mert otthon érzed magad mellette, akkor egész más... lehet ez egy teljesen oldott dolog is.
Akár semmikor, akár amikor már pettingeltek ágyban néhány hónapja és úgy haladnak az események, hogy látszik, hogy dugni is fogtok akarni.
Szerintem ez az infó kizárólag azokra tartozik, akiket érint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!