Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak vele ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak vele ?

Figyelt kérdés

4ik randin meg volt a szex...

Nem is engedett el haza,aludjak ott vele .

Rendben .

Viszont most pár hétre megy el nyaralni a haveri társasággal amit tényleg 3 hónapja le foglaltak (láttam a papírt!!!)addig viszont nem lesz itthon .

A kérdésem....

Fent van még tarskereso oldalon ,meg nem lett ki mondva h mi együtt vagyunk ...

Meddig várják vele ,vagy mikor kérdezzek rá, hogy akkor mi most a másikkal hányadát állunk?

Bocsánat ,hogy kicsit kusza lett ...n33

2024. jan. 19. 10:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Akkor mi kérdezzem meg most ?

Őszintén

2024. jan. 19. 12:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Én nem kérdeznék semmit hanem "szakítanék" vele ha hazatér, bár inkább még azt se várnám meg. Nincs olyan, hogy elfelejtette magát törölni ha ott ismert meg! De te nyugodtan rákêrdezhetsz bármikor, te döntésed. Viszont az biztos, hogy komolyan veled nem gondolja a kapcsolósdit.
2024. jan. 19. 12:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Jajjmár, Jézus! :D PErsze, bárki bármit csinál, ami nem tetszik, szakítás azonnal! Egy kérdés sem, soha semmi kommunikáció, kuka, törlés. Hát nem tudom, én nem így működöm, meg szerintem emberi kapcsolatokat sem lehet így működtetni.
2024. jan. 19. 12:34
 14/16 A kérdező kommentje:

Hát a 13 nak van igaza ....

Nem tudom ... 5x volt eddig randi azért ennyi idő alatt csak körvonalazódik már szerintem .

Látsz a másikban potenciat az nálad mit jelent?

2024. jan. 19. 13:11
 15/16 A kérdező kommentje:

Én konkrétan most falhoz állítottam...annyit mondott ennyi idő után ő már szokta tudni ha valaki nem ...

És lát potenciat...

Hát nem tudom most 50-50 ...

Most 1,5 hétig nem fogjuk látni egymást majd ha haza jött szerintem úgy is akkor derül ki vagy közben...nem tudok másra gondolni

De azt közöltem vele ha fent van itt ott akkor én el köszönök mert nekem erre nincs igényem

2024. jan. 19. 13:37
 16/16 A kérdező kommentje:
Potenciat'
2024. jan. 19. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!