Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőlteti a szexet, és nincs hozzá kedvem, mit csináljak?
Én 19 éves vagyok, mindenben ő az első nekem. Első kapcsolatot, első kézen fogva sétálás, első csók, minden. Én most vagyok először szerelmes, és nem nagyon tudom ezt a szerelmet kezelni.
Szeretnék már vele lefeküdni, de túl gátlásos vagyok, várnék még vele (3 hónapja leszünk együtt), és azt se szeretem, hogy erőlteti. Beszól ilyeneket, amikor a gyerektémáról beszéltünk, hogy "Ugye tudod, hogyha gyereket akarsz, akkor majd szexelnünk kell?".
Orálisan már csináltuk, nem akartam, rossz volt az egész, de azt se akartam volna, hogy megint rossz legyen a hangulat, mert mindig visszautasítom.
Nem kéne felnőtt kapcsolatban lenned, ha még nem vagy készen arra ami egy kapcsolatban normális dolog. A testiség pedig az. Igy a másik idejét húzod és szívatod, amikor ő a normális dologra számított. Még jó, hogy frusztrált lesz.
A párom fiatalabb nálad. Szintén első neki minden. 3 hét után ő kívánta már annyira egyik ittalvásnál, hogy megtörtént, azóta heti 10x igényli. Kémia.
Ha te ennyire nem, akkor ott ez a fontos komponens hiányzik. Csak ne húzd az idejét, nem fair.
Stílus, érvek, valami? Te agresszív kismalac.
5, senkit nem érdekel a kitalált mese a tini szeretődről. Ne osztogass senkinek tanácsot.
Inkább menj ki a konyhába és igyál hipót.
Te meg ne picsogj az exed után aki kitette az aljas pofád 13 éve. :D
Nincs kitalált szeretőm, hanem párom van, akit nagyon szeretek, és most is itt szuszog mellettem.
Sajnálom, hogy te ilyen keserű és gonosz vagy, nyilván ezért nem vagy szeretve.
Ettől még amit irtam, tartom, a kérdező párkapcsolata miatta diszfunkcionális, és jobban tenné, ha vagy korrigálná, vagy alaposan megbeszélnék mi a pálya és/vagy lezárná, és legkozelebb akkor menne bele egy párkapcsba, ha már felnőttnek érzi magát hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!