Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erőlteti a szexet, és nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erőlteti a szexet, és nincs hozzá kedvem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Én 19 éves vagyok, mindenben ő az első nekem. Első kapcsolatot, első kézen fogva sétálás, első csók, minden. Én most vagyok először szerelmes, és nem nagyon tudom ezt a szerelmet kezelni.

Szeretnék már vele lefeküdni, de túl gátlásos vagyok, várnék még vele (3 hónapja leszünk együtt), és azt se szeretem, hogy erőlteti. Beszól ilyeneket, amikor a gyerektémáról beszéltünk, hogy "Ugye tudod, hogyha gyereket akarsz, akkor majd szexelnünk kell?".

Orálisan már csináltuk, nem akartam, rossz volt az egész, de azt se akartam volna, hogy megint rossz legyen a hangulat, mert mindig visszautasítom.

2024. jan. 14. 02:45
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
38%
A kutya szuszog melletted, lúzer.
2024. jan. 14. 03:09
 12/68 anonim ***** válasza:
78%

"nem akartam, rossz volt az egész, "

Semmit ne csinálj, amit nem akarsz. És ne haragudj, de nehezen hiszem, hogy tényleg szerelmes vagy.

2024. jan. 14. 03:17
 13/68 anonim ***** válasza:
67%
Lehet szerelmes attól még, mert nem akar szopni meg dugni. 3 hónap? Én 30-as vagyok, és ha nem ismertem előtte, 3 hónap az baromi kevés a szexhez.
2024. jan. 14. 03:19
 14/68 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, hagyd ott minél előbb, semmibe veszi az érzéseidet :c ez már most az erőszak határa, és innen csak rosszabb lesz. Tudom hogy nehéz lépni, én is voltam hasonló helyzetben, de így ismeretlenül is aggódok a fizikai és lelki épséged miatt.

(Ha szeretnél beszélgetni erről, nyugodtan írj. 18L)

2024. jan. 14. 03:21
 15/68 anonim ***** válasza:
76%
#3 te meg egy pedo vagy, mi? Nem kéne vele büszkélkedni.
2024. jan. 14. 03:21
 16/68 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a kérdező veszi semmibe a fiúja érzéseit, és nem adja meg azt ami egy kapcsolatban elvárható lenne bármilyen férfi részéről. Azért itt a kérdező csinál (ill nem csinál, mert nem akar) olyan dolgokat ami a feszkót okozza. Nyilván vessen véget a kapcsolatnak ha ez a felállás, de ne ültjük már meg fordítva a lovat. Aki aszex, az ezt előre közölje a leendő párjával.

A pedók célpontjai (pre-pubertás) és a 19 között van jópár év. Mielőtt vádaskodsz és hergeled magad, kérdezz nyugodtan! Egyszerűbb, mint hülyeséget beszélni.

2024. jan. 14. 03:28
 17/68 anonim ***** válasza:
92%

" és nem adja meg azt ami egy kapcsolatban"

3 hónapja sem ismeri, és már ki tudja, mióta erőlteti.

Tudod, én fél évig jártam az első barátommal, mielőtt szex lett volna. És követelőzött, és főleg nem kért olyant, amiről látta, hogy nem akarom. És nem is vette el a kedvemet és nem keltett rossz érzést. Ha olyan lett volna, mint a kérdező pasija, biztos nem maradtunk volna együtt.

2024. jan. 14. 03:33
 18/68 anonim ***** válasza:
33%

"A pedók célpontjai (pre-pubertás) és a 19 között van jópár év."

Úgy érted, 18?

2024. jan. 14. 03:35
 19/68 anonim ***** válasza:
90%

#16 ha a srácot ez ennyire zavarja, akkor szakítson. De manipulálni, beszólogatni, erőltetni rohadtul nem oké, és a kérdezőnek egész életére szörnyű kapcsolata lesz a szexszel, már azelőtt hogy próbálta volna. Vagy szerinted ez rendben van?

A srácnak kell majd pszichológushoz járni azért mert a lány nem akart lefeküdni vele? Vagy a lánynak, mert erőszakoskodik vele az a hülyegyerek?

2024. jan. 14. 03:39
 20/68 anonim ***** válasza:
0%

A pedók 10 év alattiakra izgulnak.

A beleegyezési korhatár 14.

De igen, 18+ról van szó, megnyugodhat a lelked, és elnézést kérhetsz, amiért alaptalanul vádaskodtál.

2024. jan. 14. 03:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!