Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőlteti a szexet, és nincs hozzá kedvem, mit csináljak?
Én 19 éves vagyok, mindenben ő az első nekem. Első kapcsolatot, első kézen fogva sétálás, első csók, minden. Én most vagyok először szerelmes, és nem nagyon tudom ezt a szerelmet kezelni.
Szeretnék már vele lefeküdni, de túl gátlásos vagyok, várnék még vele (3 hónapja leszünk együtt), és azt se szeretem, hogy erőlteti. Beszól ilyeneket, amikor a gyerektémáról beszéltünk, hogy "Ugye tudod, hogyha gyereket akarsz, akkor majd szexelnünk kell?".
Orálisan már csináltuk, nem akartam, rossz volt az egész, de azt se akartam volna, hogy megint rossz legyen a hangulat, mert mindig visszautasítom.
A férfinak nem fáj!!!
A férfi élvezi 3 másodpercig _3 percig az első szexet idióta! De ha neked nyomná be a hátsódba valaki a farkát neked se lenne mindegy, hogy mikor teszi be és főleg hogyan!!!
Érzelmi analfabéta vagy. Minek írsz a kérdés alá választ???
#57 úgy írsz, hogy csöpög belőled a gyűlölet, rosszakarás, és fröcsög a nyál a felkiáltójeleidtől. Én normálisan, jó szándékkal írtam, érveltem, te pedig általánosítasz, cimkézel, személyeskedsz. Nagyon sajnállak, mert rossz lehet ez a vitriolos, nárcisztikus dühroham amiben létezel és próbálsz vele másoknak is ártani. Esettanulmány lehetnél egy pszichiátrián, ha nem építették volna még le ezt az intézményrendszert.
#58 Kérdező, mint írtam, korodbeli a párom akinek szintén semmi tapasztalata nem volt fiúkkal korábban, nagyon kívánta velem az első pillanattól fogva a dolgot, és fantasztikus élményeket adunk egymásnak azóta is nap mint nap. Minden amit írsz (kor, kapcsolat hossza, tapasztalatok hiánya, csillagok állása) csak kifogás, és ha jó lenne a kapcsolatotok, és kívánnád, szeretnéd őt, akkor ezek mind eszedbe sem jutnának. Kifogást mindig lehet találni mindenre. Megoldást is. Meg kiutat is. Kérdés te melyiket keresed a barátoddal. Nyilván ami most van az senkinek sem jó.
"A 3 honap varas is ember feletti egy 19 eves fiutol de ha 20 as elejen van akkpr is."
Elég szomorú, hogy ilyen állati szinten tartjuk számon a férfiakat.
Két dolog van itt, ami baj.
Egyrészt ez az erőltetés dolog nagyon gáz. Ennél sokkal rosszabb erőltetésben volt részem. 16 éves voltam és szűz, ő 20 éves és szintén szűz, csak mivel fiú és ilyen soká adódott lehetőség, ezért már nagyon el akarta veszíteni és ilyen 10 nap után már bepróbálkozott. Nekem is nagyon rossz élmény volt vele az orál, de minden más is, amit rám erőltetett. Én egy ideig ellenkeztem, de biztosított arról, hogy rossz barátmő vagyok, mert ő mindent megad nekem én meg neki semmit. Én meg hülye naiv tiniként azt gondoltam, hogy igaza van. Lefeküdtem vele párszor és onnantól már nem voltam neki érdekes és soha többet nem akart szexelni, ha esetleg én igen akkor is visszautasított. Te ezt ne várd meg.
A másik meg, hogy veled is baj van. 19 éves vagy, felnőtt nő, de 3 hónap után sem akarsz szexet? A hónapokig várás a gimiben még okés, de felnőttként legyél már annyira érett, hogy lazábban veszed és te is el akard végre veszíteni. Egyik barátnőm 20 éves volt, amikor először volt kapcsolata, ő is szűz volt és nem volt ennyire gátlásos, ő nem is akart volna várni kb semeddig, 1-2 hét után már le is feküdtek. Mondta is nekem, mielőtt ők megismerkedtek, hogy már ott tart, hogy belemegy az egyéjszakásba is, már nem akar ilyen sokáig szűz lenni. Benned ez miért nincs meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!