Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőlteti a szexet, és nincs hozzá kedvem, mit csináljak?
Én 19 éves vagyok, mindenben ő az első nekem. Első kapcsolatot, első kézen fogva sétálás, első csók, minden. Én most vagyok először szerelmes, és nem nagyon tudom ezt a szerelmet kezelni.
Szeretnék már vele lefeküdni, de túl gátlásos vagyok, várnék még vele (3 hónapja leszünk együtt), és azt se szeretem, hogy erőlteti. Beszól ilyeneket, amikor a gyerektémáról beszéltünk, hogy "Ugye tudod, hogyha gyereket akarsz, akkor majd szexelnünk kell?".
Orálisan már csináltuk, nem akartam, rossz volt az egész, de azt se akartam volna, hogy megint rossz legyen a hangulat, mert mindig visszautasítom.
Annak kell pszichológushoz járni, aki egy felnőtt kapcsolatban a saját lelki dolgai miatt nem képes megadni a párjának az intimitást. Közölje előre, hogy aszex, ha marokmarcsi nem elég akkor keressen mást, vagy legalábbis ne lepődjön meg, ha a srác egyre frusztráltabb.
Ne csinàljunk már úgy mintha a párunkkal lefeküdni olyan hatalmas trauma lenne. Akinek az, annak pedig tényleg irány a szakmai segítség.
#21 #22
Szerintetek pedó dolog egy felnőttel szexelni?
Vagy csak ennyire savanyú a szőlő?
3 hónap alatt nincs szex??
minek vagy vele együtt, ha nem találod szexuálisan vonzónak?
kommentelő fehér lovagok, ti meg minek véditek, hiába, látjátok, nem fog veletek se lefeküdni
Oké, szóval mostmár magát a kapcsolati erőszak létezését is tagadod :D Mert hát nem lehet megerőszakolni valakit akivel együtt vagy igaz? Oké, itt még csak manipuláció és erőltetés történt, de maga a megerőszakolás már csupán egy lépés.
Ráadásul itt egy szűz lányról beszélünk.
Te hímsoviniszta elmebeteg, menj dugj férfiakkal ha ennyire gyűlölöd a nőket.
"A beleegyezési korhatár 14."
Lehet, jogilag nem, de akkor is beteg pedó az, aki ezt szöveget nyomja felnőtt ember létére 20 felett.
3-as tényleg kuss...
Kérdező, semmit ne csinálj, amihez nincs kedved. A lelki terrornak, beszólogatásnak se engedj. Ez a fiú nem szeret, nem tisztel. Ha nem ad elég időt neked, dobd ki. Találsz normálisat is majd.
Ahhoz, hogy valakit közel engedj és megbízz benne, idő kell. Három hónap ehhez kevés, az még kb idegen.
Nem vagyok szűz, de még így sem feküdnék le valakivel, aki erőlteti a témát. És nem szabad bevállalni semmit!!!!! amihez nincs kedved, nem akarod, nem belülről jövő vágy vezérel, csak az, hogy végre ne legyen már morcos, mert visszautasítod. Ez a jövőre nézve is egy aranyszabály lehet, akármit is akar az adott párod, ami neked nem fér bele, csak azért soha nem szabad belemenni, hogy békesség legyen. Volt már pasim, akivel szakítottam, mert nem szállt le az anál témáról, erőltette volna, ahogy a te pasid is most a hagyományos szexszel, de nekem nem pálya a hátsó bejárat, és világosan meg is mondtam neki, mégis folyton felhozta, hogy de mennyi nő élvezi. Hát, akkor menjen a többi nőhöz, aki ezt élvezi, engem meg hagyjon békén. A te pasidnak is lehet ezt mondani, hogy ha ennyire dugni akar, akkor keressen más lányt, mert neked ez még nem pálya, így, erőltetve ezt nem akarod se most, se később.
Egyetértek azzal, aki azt mondta, hogy ez a pasi se nem szeret, se nem tisztel téged. Ha így lenne, akkor elfogadná, hogy neked ehhez még idő kell és türelmesen kivárná, amíg készen állsz rá. De most gondold el, ha az orál is rossz volt, mert bele lettél bullyingolva, akkor a tényleges szex milyen lenne. Sőt, mondok jobbat, ha most szóban is ennyire érdekli, te mit akarsz, akkor szerinted szex közben mennyire figyelne rád?
Alapvetően amúgy egyetértenék azzal, hogy felnőtt párkapcsolatnak része a szex is, és hogy a pasi nem erre szerződött, de gondolom tudta, hogy szűz lánnyal kezd, az mindig más kategória, nem szabadna ezt erőltetni, csak mert ő kanos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!