Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ez a nő?
Van egy nő. 44 éves. Egyedül álló. Van saját lakása, nincs gyereke, se férje, se tartós kapcsolata. Az a tipikus sovány jó alak szőke haj nagy mell.
Mégsincs kapcsolata ami hosszútávu.
Egyedül él.
Mindig azt csinálja hogy hetenként esténként felvisz magához egy férfit megfogja a kezét mielőtt belépnek a lakásába aztán szexel vele.
És minden héten mással.
Mintha aznap lenne a párja az adott pasi először találkoznak aztán sétálnak utána hajnalig szexelnek.
Ennek a nőnek csak anyja van neki de az is vidéken él, apja nincs, szerintem barátai sincsenek neki.
Azért kérdezem ezt mert en itt lakók ahol ő csak pár emelettel feljebb. Elég jó köztünk a beszélő viszony, és erre felfigyeltem
Csak nem értem miért csinálja és miért nem tud megállapodni egy valaki mellett.
Mert ezt elvezi, ez a munkaja.
Az a baj manapsag, hogy ebbol tudnak sokat keresni, foleg keves munkaval
Ez a hölgy a Győr Tatabánya környékén lakik?
Mert ha igen akkor lehet tudom kiről van de egész véletlen.
Na én pont ilyen életről álmodozok.
Hogy csak randizgatok, megyek moziba, vagy pizzázni, szexelek akivel akarok és nem költözök össze senkivel.
De sajnos férjnél vagyok 🤷🏼♀️
Amit te leírtál nekem pont az az álmom…….
Gondolom,aki mellett szeretne vagy szeretett volna megállapodni,azzal nem sikerült,akinek meg ő kéne,az nem ugorja meg a lécet valószínűleg.Így aztán ismerkedik,szórakozik,éli az életét.
Lényeg,hogy te nem kellesz neki!😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!