Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ez a nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ez a nő?

Figyelt kérdés

Van egy nő. 44 éves. Egyedül álló. Van saját lakása, nincs gyereke, se férje, se tartós kapcsolata. Az a tipikus sovány jó alak szőke haj nagy mell.

Mégsincs kapcsolata ami hosszútávu.

Egyedül él.

Mindig azt csinálja hogy hetenként esténként felvisz magához egy férfit megfogja a kezét mielőtt belépnek a lakásába aztán szexel vele.

És minden héten mással.

Mintha aznap lenne a párja az adott pasi először találkoznak aztán sétálnak utána hajnalig szexelnek.

Ennek a nőnek csak anyja van neki de az is vidéken él, apja nincs, szerintem barátai sincsenek neki.

Azért kérdezem ezt mert en itt lakók ahol ő csak pár emelettel feljebb. Elég jó köztünk a beszélő viszony, és erre felfigyeltem

Csak nem értem miért csinálja és miért nem tud megállapodni egy valaki mellett.

2024. jan. 1. 00:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Az ő dolga. Te nem tudod miért, és én sem. Kérdezd meg. De szerintem az info nélkül is tudnál élni, és ha nem őt figyelnéd, neked is lehetne valami programod.
2024. jan. 1. 00:53
 2/13 anonim ***** válasza:
24%

Mert ezt elvezi, ez a munkaja.

Az a baj manapsag, hogy ebbol tudnak sokat keresni, foleg keves munkaval

2024. jan. 1. 01:00
 3/13 anonim ***** válasza:
18%

Ez a hölgy a Győr Tatabánya környékén lakik?

Mert ha igen akkor lehet tudom kiről van de egész véletlen.

2024. jan. 1. 01:23
 4/13 anonim ***** válasza:
8%
Vigyázz, kerüld el. Több mint esélyes, hogy tudatosan fertőz-tehát van valami rejtett... Amolyan bosszú hadjárat lehet a férfiakkal szemben. Azok teszik ezt.
2024. jan. 1. 01:27
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

Na én pont ilyen életről álmodozok.

Hogy csak randizgatok, megyek moziba, vagy pizzázni, szexelek akivel akarok és nem költözök össze senkivel.

De sajnos férjnél vagyok 🤷🏼‍♀️

Amit te leírtál nekem pont az az álmom…….

2024. jan. 1. 02:21
 6/13 anonim ***** válasza:
39%
Te direkt költöztél abba a házba, ahol ez a nő lakik, hogy vizslathasd, mert pár hónapja még szerelmes voltál belé. Többször rádhívta már a rendőröket zaklatásért. Mikor fogod már fel, hogy szállj le róla?
2024. jan. 1. 05:41
 7/13 anonim ***** válasza:
64%

Gondolom,aki mellett szeretne vagy szeretett volna megállapodni,azzal nem sikerült,akinek meg ő kéne,az nem ugorja meg a lécet valószínűleg.Így aztán ismerkedik,szórakozik,éli az életét.

Lényeg,hogy te nem kellesz neki!😎

2024. jan. 1. 09:09
 8/13 A kérdező kommentje:
6-ik válaszoló: Valakivel összetévesz tesz. 😂 Nekem saját lakásom van itt.
2024. jan. 1. 09:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Amíg nem irtad, hogy szőke, azt hittem, hogy rólam beszélsz.
2024. jan. 1. 10:44
 10/13 A kérdező kommentje:
De pont ezt kerdezem..miért csinálja ezt egy nő? Mert ez nem tartozik bele a kur..valkodasba meg. Mert azoknak szinte naponta van ügyfelük.
2024. jan. 1. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!