Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak vele ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak vele ?

Figyelt kérdés

4ik randin meg volt a szex...

Nem is engedett el haza,aludjak ott vele .

Rendben .

Viszont most pár hétre megy el nyaralni a haveri társasággal amit tényleg 3 hónapja le foglaltak (láttam a papírt!!!)addig viszont nem lesz itthon .

A kérdésem....

Fent van még tarskereso oldalon ,meg nem lett ki mondva h mi együtt vagyunk ...

Meddig várják vele ,vagy mikor kérdezzek rá, hogy akkor mi most a másikkal hányadát állunk?

Bocsánat ,hogy kicsit kusza lett ...n33

2024. jan. 19. 10:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Érezni kéne, hogy komolyodik a dolog de azért nem érzed, mert még fenn van a társkeresőn. Viszont gondolom te is ott vagy ha le tudod őt csekkolni, lehet ő is azt teszi veled. Miért nem kérdezel rá, hogy mi van köztetek, vagy miért lóg még ott? A reakciója elárulhatja ám.
2024. jan. 19. 10:33
 2/16 anonim ***** válasza:
Várd meg, míg visszajön, a reakciókból ki fog derülni/ vagy pl hogy míg távol lesz, keres e, kíváncsi e rád?
2024. jan. 19. 10:33
 3/16 anonim ***** válasza:
Azért egy nyaralás nem olyan hosszú idő, hogy ennyire előre kelljen gondolkodni.
2024. jan. 19. 10:54
 4/16 anonim ***** válasza:
Várd meg, míg visszajön, aztán kiderül, hogy folytatódik-e a dolog. Azért azt ki lehet bírni.
2024. jan. 19. 11:15
 5/16 A kérdező kommentje:

Enis ugyan erre gondolok h meg várom amíg haza jön...eddig napi szinten együtt voltunk ...

De azt se akarom h túlságosan nyomulnak vagy mint a ragacsos annak gondoljon ....ezért vagyok teljesen tanácstalan.

Viszont én töröltem magam nem csak miatta...

Tegnap egész este olelgettuk egymást...ilyen se volt még...

A normális válaszokat köszönöm szépen

2024. jan. 19. 11:42
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem kell nyolmulni. Biztos fogtok kommunikálni a nyaralása alatt is. Napi pár üzenet elég, nem kell minden percéről beszámoltatni.
2024. jan. 19. 11:44
 7/16 anonim ***** válasza:
Amire kíváncsi vagy, kérdezz rá! Szex után már mindenki el tudja dönteni, hogy komoly kapcsolatot akar avagy sem, de szerintem már az első randi után is. Ne félj cselekedni, mert évekig szexkapcsolatban ragadhatsz!
2024. jan. 19. 11:57
 8/16 anonim ***** válasza:
Az ölelgetés qrva kevés ha közben társkeresőn van! Te 90-99,99%-ban szexkapcsolatban vagy és más nőkkel ugyanazt műveli ha lehetősége van rá. Ha ő neki te igazán, de igazán kellenél törölte volna magát onnan és kifejezné cselekedetek/szavak által hogyan érez, mit szeretne tőled. Mivelhogy egyikre se került sor és még ott van mint írtam csak szexre vagy. Amúgy ne haragudj meg rám, de ha tudtad előbb, hogy ott tartózkodik akkor nem értem minek szexeltél vele, vagy miért nem ellenőrizted még előtte. Lefeküdtél vele úgy, hogy nem bízol benne, nincs kimondva, hogy mi az az egész, de kommunikálni nem mersz nehogy "ragacsnak" tűnj. Na ő pontosan tisztában van vele, hogy milyen megvezethető vagy, mennyire megfelelési kényszered van és teljes mértékben ki is használja. Ha nem akarsz tovább szexkapcsiban létezni offolod őt és máskor jobban odafigyelsz kinek adsz esélyt...
2024. jan. 19. 12:09
 9/16 A kérdező kommentje:

7 igen ,ettől félek én is ...szeretném minél előbb le tisztázni ki mit akar a másiktól.

De szerintem a legtisztabb az én belátásra szerint személyesen megbeszélni.

Ezért gondoltam arra ,hogy még várom mire haza ér az kb 1,5 hét.

2024. jan. 19. 12:09
 10/16 anonim ***** válasza:
Várj nyugodtan rá ha neked úgy jobb, de úgyse fogja bevallani az igazságot. Nem kell zseninek ahhoz lenni, hogy leessen mire megy ki az egész. Egyszerűen ha érné neki valamit akkor nem lenne társkeresőn. Látod te nem vagy ott, na rá is ez érvényes. Nem tart ott ahol te és nem is fog veled. Hamarabb más nővel.
2024. jan. 19. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!