Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, félek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, félek hogy elutasít a srác?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel, egy helyen dolgozunk. Minden jelét mutatja annak, hogy tetszem neki, azonban félek lépni, mert úgy gondolom, ha tényleg akarna valamit, akkor már lépet volna felém. Rosszul gondolom, és inkább kezdeményezzek én vagy engedjem el a dolgot?
2024. jan. 13. 15:50
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Flörtölj vele és ha akkor se veszi a lapot akkor hívd el randizni, vagy inkább felejtsd el.
2024. jan. 13. 16:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha neked is tetszik, akkor egy ártatlan: Megiszunk valamikor egy kávét? kérdést én megkockáztatnék.
2024. jan. 13. 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Kezdeményezz akkor te, hátha jó dolog fog kisülni belőle.
2024. jan. 13. 16:16
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
Munka tàrsal sose kezdj mert egeszsegtelen az a sok ido amit wgyutt toltotok es hamar megromlik unalmas lesz a kapcsolat ..
2024. jan. 13. 16:32
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
Ha tényleg bejönnél neki és szingli lenne, már rég kezdeményezett volna (mint egy igazi FÉRFI), kivéve ha valami félős autista srácról van szó.
2024. jan. 13. 16:48
 6/10 A kérdező kommentje:
#5 oh, értem
2024. jan. 13. 16:52
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem tetszel te neki annyira, párja van, van kivel szexelni neki vagy annyira be van szarva, hogy fel se vállalna téged már ha együtt lennétek, illetve te neked kéne lesmárolni, ágyba vinni, randikat összehozni, saját véleményét nem merné elmondani. Kell neked önbizalomhiányos?
2024. jan. 13. 16:53
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 Nincs párja, de lehet hogy akkor nem vagyok az esete. Nem tudom...mindegy lehet hogy akkor jobb hagyni a dolgot
2024. jan. 13. 16:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ne kezdeményezd így.

Mit tudsz a srácról? Félénk, szótlan?

Te viszonoztad már? ha nem, akkor lehet azért nem lépett feléd.

2024. jan. 13. 17:58
 10/10 anonim ***** válasza:
72%
A srác csak félős. Ugyan kérj már tőle valamiben segítséget. És akkor látod hogy reagál.
2024. jan. 13. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!