Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást választott helyettem a srác aki bejön és nem tudok túltenni rajta, mit csináljak?
Van egy srác aki bejön, de ő az exéhez ment vissza helyettem,mert még mindig szereti. Mással volt már ilyen? Szívesen kibeszélném valakivel aki szintén másodiknak maradt
21/L
Mondjuk engedd el és nőj fel?
Nem kellettél neki, ennyi. Az nem segít, ha ezen kattogsz és véletlenül sem lépsz tovább.
Nekem most nagyjából ugyanez van, csak fiúként. Nekem is qrva sz@r érzés, de ez van. Nem tudok mit csinálni. Muszáj elengedni az ilyet, mégha nehéz is. Neked is ezt javaslom.
16/F
Velem ugyanez történt pár éve. Csak a srác az akkor még legjobb barátnőmmel jött össze. Ő volt az első szerelmem, nagyon nehezen tudtam túllépni rajta és nagyon-nagyon fájt.
Ha gondolod írhatsz privátban.
Hát nemtudom, de én szívesen megduglak, ha kell.
No para, én nem megyek vissza az exemhez, mert még mindig szopja néha.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!