Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak arra aki bejön?
Figyelt kérdés
Szóval már beszelgettunk valamennyit, cseteltunk, csak eddig én kezdemenyeztem; és nagyon szimpi, csak félek hogy túl nyomulósnak találná. Viszont ha meg nem írok, véletlenül sem akarom, hogy azt higgye, nem érdekel vagy ilyesmi.2022. máj. 29. 14:42
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
25 szavazat
1/4 anonim válasza:
Írj! Ha ilyen félelmed van, esetleg említsd meg, hogy nyugodtan szóljon, ha túl sok lennél.
2/4 anonim válasza:
Én sose merek ráírni senkire, pláne ha tetszik XD
De szerintem próbáld meg, nincs vesztenivalód!
3/4 anonim válasza:
#2 olyanokra nem mersz ráírni akivel már chateltel és tetszik vagy olyanokra akivel még nem chateltel és tetszik?
Kérdezőnek: egyértelműen írj rá ha bejön
4/4 anonim válasza:
Én inkább a személyesen találkozok az adott lánnyal és úgy vallok neki szerelmet ,mert a képernyőn keresztül nem látom ,hogy a mimikája hogyan reagál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!