Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon mindenki szerepet játszik?
Egy kérdésre adott válasz hasznossága függ-e attól, hogy a válasz írója milyen ember?
2+2=? vajon más lesz-e az eredmény, ha én írom, Arisztotelész vagy Jézus Krisztus?
Igen.
Itt mindenki: diplomás, nyelveket beszélő, világlátott, tökéletes a teste, 30 centis a farka, majd 1M-et keres, befektetései vannak, lakása és kocsija van, tökéletes a családja, egészséges, mindenhez IS ért, csodálatos gazdája az állatainak,...
Te tenylwg nem tudsz lenyugodni?
Remélem kibsznak az oldalról.
igen, ez az oldal konkrétan kapcsolatokat tesz tönkre tudom mert én is el szenvedtem.
de már nem itt van a sok okos hanem állítólag Redditen terítenek bolond embereket.
mondjuk engem is érdekelne hogy melyik al Reddit re mentek át mert szeretem megmutatni az érme mind két oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!