Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinél szerepelnek a szülők nevei a meghívón?
Nem mindenkinel, hanem az ismeroseim kozott senkinel sem szerepelnek a szulok nevei az eskuvoi meghivon.
Ilyet meg nem is hallottam, hogy miket lehet itt megtudni:)
Amugy Magyarorszag melyik reszen eltek, en a Dunantulon, de komolyan ilyet meg nem hallottam, a keresztanya kicsit eltevedt ugy latszik:)))
Én dunántúli vagyok, nevezetesen tolna megyei. Nálunk szokásban van,hogy a szülők nevei szerepelnek a meghívón. most a miénkre már nem emlékszem, de szerintem rajta volt a kisfiam keresztapukájáéknál nem szerepel.
Igazából nincs jelentősége, hogy szerepel-e vagy sem.
Egyébként anyósodra egyszerű a megoldás. Mondjátok neki,hogy minden meghívón ott vannak a szülök nevei. Csend lesz. Ő majd kap egy olyat és kész. A többit úgy csináltatjátok , vagy csináljátok ahogy nektek tetszik. Úgyis ti viszitek el személyesen a lakodalmas meghívókat vagy adjátok fel postán, Neki semmi köze hozzá.
Remélem jó messze költöztök anyósodéktól!
Sosem hallottam még arról a szokásról, hogy a szülők neve a meghívón "kell" szerepeljen. Ha most ráhagysz dolgokat, később már nem tudsz változtatni! Legyél egyenes és őszinte, szép hangon mondd el a véleményed.
Szerintem ha nem akarjatok a paroddal kinevettetni magatokat, akkor nehogy rairassatok a szulok nevet!!!
Ha rairatjatok az o neveiket is, hidd el, hogy az osszes meghivott megfogja kerdezni, hogy miert vannak rajt a szulok nevei is!
Ezt ki mondta neked amugy, anyos?
Na most a régi formula szerint így szokott szerepelni
Kiss P és neje Kovács T és neje meghívja önt és kedves családját
Éva és Ádám
ekkor meg akkor tartandó esküvőjére és az utána tartandó vacsorára.
Mi ebben az égő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!