Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mindenkinél szerepelnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinél szerepelnek a szülők nevei a meghívón?

Figyelt kérdés
Anyósom puffog, hogy milyen bunkó a keresztlánya, hogy nem rakatta rá a szülők nevét a meghívóra, erre közöltem vele, hogy mi se szándékozunk, mert 1. nem ő fizeti, 2. olyan a megfogalmazás, hogy én és a párom úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk..., és nem az,hogy a szülők közlik, hogy gyermekeik összeházasodnak. De elmondtam neki azt is, hogy kétfajta a meghívó lesz: 1. esküvős 2. lakodalmas. Az esküvőset azok kapják, akiket a szüleink akarnak meghívni csak az esküvőre, akiket csak ők ismernek, ezért ott szerepel a nevük, és ők közlik, hogy házasságot kötünk. Viszont a lakodalmasban már nem szerepel a nevük, hiszen oda mindenkit mi hívunk meg, mi döntjük el, hogy ki lehet ott, és mi fizetjük. De anyós a lakodalmasba is benne akar lenni, mert feltűnési viszketegségben szenved. A párom azt mondta, hagyjam rá, úgyis úgy lesz, ahogy mi akarjuk. Vélemények?
2009. ápr. 20. 13:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk az, hogy többet tudni meg a szülőkről mint a házasulandókról. De ha már rá van írva, akkor legyen mind a 4 szülőé nem? :D :D :D + nagymama, nagypapa, szomszéd néni esetleg...
2009. ápr. 20. 19:56
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

Igazában véve a kérdező nem kíváncsi arra,hogy égő-e hanem a szokást kérdezte, mert náluk most ebből van a probléma.

Nekem nem volt vele semmi bajom, szép dolognak tartom, főleg abban az esetben ha a szülők azok valójában is akik finanszírozzák az egész hercehurcát. (Ezzel is segítve a gyerekeiket) Ha a fiatalok megengedhetik maguknak,hogy kifizessenek akár milliót egy esküvőre akkor persze nem baj ha nincs ott a szülök neve. Mi égő abban ha megtiszteljük a szüleinket azzal,hogy amikor utunkra engednek a meghívón szerepel kinek a fia-borja vagyunk?

Ha nem ők engednek utunkra, mert olyanok akkor persze ez más ként áll.

Lehet régi módi vagyok ezzel. De azért nem kell lepontozni.

2009. ápr. 21. 09:16
 13/15 A kérdező kommentje:
Tavaly anyósomék házában a szomszéd lány ment férjhez. A lány szülei fizették a 300 fős 4 milliós lakodalmat. Ezt kapta, nem lakást. Ez volt a meghívón: lányos apa és neje, valamint fiús apa és neje tudatják, hogy gyermekeik házasságot kötnek, és sok szeretettel várják xy és családját. Anyósom csak ilyen meghívót látott még ezért mérgelődik, hogy nekünk ez a szöveg, hogy mi döntöttük el, és mi hívjuk meg xy-t és családját. Ha ő fizetné a lakodalmat, biztos úgy csináltam volna, ahogy a szomszéd lány. Evidens.
2009. ápr. 21. 10:34
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem evidesns. Mondjuk nekem az sem az, hogy a szüleim fizesség az esküvőnket! Nem is így történt, tegyék csak félre rosszabb napokra, nyugdíjas éveikre.
2009. ápr. 21. 16:26
 15/15 anonim ***** válasza:
80%
Én se hallottam soha, hogy a jegyespár szüleinek a neve rajta lenne a meghívón, tesómékén se volt rajta. Végül is nem ők házasodnak :D
2009. ápr. 22. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!