Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok fel menni hozza ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok fel menni hozza ?

Figyelt kérdés

Ez ekkora baj?

Tegnap talalkoztunk eloszor ,random megbeszeltuk fussunk ossze,nem voltunk messze egymastol ... aaz nap talalkozzunk meg o szeretne ha van kedvem.

Persze lehet rola szo este fele ra erek mar...menjek fel hozza ,igyunk ott valamit...

Na en nem szeretnek igy hirtelen (ki tudja mire keszulne ...)

Ihy azt vissza mondtam ,de ra kerdeztem ha valahol lenne kedve inni valamit vagy csak beszelgetni akkor benne vagyok ...hat rz nem ogazan tetszett neki ...

Tenyleg ekkora baj ,hogy vissza mondtam ugymond ? 32n

2024. jan. 5. 15:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
26%

Ha vissza lett utasítva mi mást csináljon, mint eltűnjön?

Kezdjen el zaklatni?

2024. jan. 5. 16:55
 12/19 anonim ***** válasza:
67%
Talán udvaroljon es ugy jusson el az ágyik hogy megerdemli. Ha nőket akar magához rendelgetni azt megtehetné a rosszlányokon is.
2024. jan. 5. 17:34
 13/19 anonim ***** válasza:
70%

Akkor meg az lenne a baj, hogy a nő azt hiszi, hogy többet akart, mert udvarolt.

Tegnap találkoztak, kiderült nem ugyanazt keresik, mára le van zárva a történet.

2024. jan. 5. 17:43
 14/19 anonim ***** válasza:
29%

De most attol kene benedvesednie hogy gyere má fel hozzám béjbi?

Ez melyik nőt izgatja fel?

Ilyenekre csak azok ugranak akik érdekeltté is vannak téve es lobog a zseton..

2024. jan. 5. 17:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem kell, de nem is erről volt már szó, hanem, hogy mit tegyen a férfi miután elutasította a nő.
2024. jan. 5. 17:51
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a pasi utasitotta el a nőt ezzel.
2024. jan. 5. 17:56
 17/19 anonim ***** válasza:
45%

32N? ezigen.

17 évesen karakánabb voltam ennél és soha nem vergődtem azon hogy jajmitszól az akihez nem mentem fel.

2024. jan. 5. 18:00
 18/19 anonim ***** válasza:
5%
Jól van, nagyon ügyes vagy, #17, jár a gumicsont. Marhára nem vagyunk egyformák, már ne is haragudj! Bocs a offért, de ez mindig kiakaszt. Valaki tépelődik, kérdez, esetleg támogatást vár, erre idejön egy válaszoló fényezni magát...
2024. jan. 5. 18:15
 19/19 anonim ***** válasza:
77%
18 nem magam fényezem de ez a kérdés ha tényleg egy 32 éves nőtől származik az siralmas, és nem buksisimit kell hogy kapjon hanem szedje már össze magát, felnőtt nő könyörgöm, nem egy elveszett tizennégy éves...
2024. jan. 5. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!