Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak magához hív (filmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak magához hív (filmet nézni). Első randin nem akarok hozzá menni. Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Pár hete felvett egy srác, aki nem messze lakik, és néha-néha szoktuk egymást látni. Msn-en jókat beszélgettünk, aztán egy idő után el kezdett áthívogatni magához filmet nézni. Először azt hittem, hogy csak poénból, de kiderült, hogy komolyan gondolja. Mondtam neki (msn-en), hogy még nem engednének át hozzá.:D Aztán következő nap, vagy pár óra múlva újra kérdezi.:D Most akkor csak poénból? Miért nem hív máshova? Pl. sétálni? Sétálni elmennék vele. Már adtam jeleket, hogy sétálhatnánk, és sztem vette is az adást, ennek ellenére nem hív el. Miért csak magához hív?

16/L (Ő 16/F)

2009. jún. 28. 09:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha annyira akarja, h átmenj hozzá akkor semmiképp ne menj fel hozzá. (mert még valami lenne:P)

simán mond neki, h bocsi de a szüleim nem engednek el.

mond neki, h nem megetnénk inkább sétálni vagy akár moziba?

ha kitart az ötlete mellett (h felvigyen magához) kérdezd meg h miért akarja ennyire?

meglátjuk mit válaszol:);)

sok sikert:)

2009. jún. 28. 09:09
 2/9 A kérdező kommentje:

Azt mindig mondom neki, hogy a szüleim nem engednek...

De ha tévedek, és csak poénból mondja, akkor nem lenne gáz elhívni sétálni?:S:D:D Mert én annak érezném.:/

2009. jún. 28. 09:14
 3/9 anonim ***** válasza:
hali!szerintem csak a szex miatt akarja h felmenj hozzá!ne tedd,ha nem hív el máshova akkor tuti h csak azt akarja!ha pedig nem akkor kérdezd meg töle mért akarsz pont nála filmet nézni!
2009. jún. 28. 09:14
 4/9 anonim ***** válasza:

első vok

miért nem hívod át őt magadhoz filmetnézni?:D

meglátjuk mit válaszol:)

2009. jún. 28. 09:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Miért nem akar sétálni menni veled vagy fagyizni mondjuk.Cikinek tartja vagy mi? Szerintem is csak a szexet akarja.
2009. jún. 28. 09:21
 6/9 A kérdező kommentje:

Szex nem lesz, az biztos.:D Úgyhogy hiába akarja... De sztem nem az a típus, mert sokat érdeklődtem felőle másoktól, és az előző barátnői sem olyanok...(ismerem őket), meg hosszú kapcsolatai voltak. Nekem meg nincs a homlokomra írva, hogy "szexelek bárkivel", inkább pont az ellenkezője.:D Szóval ha tényleg csak a szexre menne, akkor sztem egy könyebb prédát választott volna. Bár kitudja... De sztem nem azért.:D

Áthívni magamhoz nem tudom, mert a szülők nem engednék azt sem.:/ Pedig az jó lenne...

Arra már én is gondoltam, hogy lehethogy szégyelne?! De nem értem, hogy miért.:(:D

2009. jún. 28. 09:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudom...:D hivd el akk fagyizni...bár akkor amikor kicsit napsütéses az idő vagy sétálni. ha nem jön akkor mond h bocsi ez volt az uccsó ajánlatom:):)
2009. jún. 28. 09:33
 8/9 anonim ***** válasza:
szia nem te vagy az esőben sétálós lány ?:) szerintem abba nincs semmi hogy átmész filmet nézni . ha megakarod ismerni akkor jobba séta de lehet hogyha néznétek filmet utána elmenne veled sétálni
2009. jún. 28. 11:00
 9/9 anonim ***** válasza:
én most 6 hónapja élek eggyüt boldog párkapcsolatban ..az első randin magukhoz hívott filmet nézni, én is ezen paráztam ..de elmenetem ..nem történt semmi:) végül 2 hónaposan feküdtünk le:) mondjuk nem ismerem a te fiudat..de az is benne van hogy csak a szexre mehet ...nem tudni:) de légy figyelmes nagyon!! és semmiképp NE ADD BE A DEREKADAT!:D:D
2009. jún. 28. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!