Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elköltöznél Budapest egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elköltöznél Budapest egyik végéből a másikba a párod kedvéért?

Figyelt kérdés
Én pár éve élek Budapesten, vidéken van a szülői házam. Én a budai oldalt szeretem, mert nagy erdőjáró vagyok, és dombvidékes helyről származom, a síkságot annyira nem szeretem. Mennyire lennének vajon hajlandók törzsgyökeres pesti nők átköltözni budára, úgy, hogy messze kerülnek a szülői háztól arra a környékre, ahol én lakom, és szeretek lakni azért hogy együtt legyünk. Vagy nekem kellene mindenképpen Pestre költözni, ha pesti nő lesz a párom, hogy közel lakjunk a szüleihez, és az ő nagy szüleihez. Nincs budai lakásom, albérletben élek Budán.

2024. jan. 1. 15:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Soha. Nekem gyerekkorom ota herotom van Pesttol. Kizarva.
2024. jan. 1. 18:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én költöznék. Ez legyen a legnagyobb kompromisszum hogy heti 1-2 alkalommal többet kell menni az első erdőig.
2024. jan. 1. 20:12
 13/19 A kérdező kommentje:
Nekem alapvetően az erdő nagyon fontos, inkább megyek többet a munkahelyre, csak az fontos, hogy jó környezetben élhessek. És valahogy ez Pestről hiányzik nekem. A Budapestre költözés kapcsán az ottani nyüzsitől féltem. De így Budán lakva tök jól érzem magam. Nekem nem a munkahely az életem középpontja, hogy ahhoz képest költözgessek, nekem a lakhely az első, és ahhoz keresek munkahelyet, és nem fordítva.
2024. jan. 1. 20:17
 14/19 anonim ***** válasza:
32%

Akkor eleve miért Budapesten élsz? Én is ott születtem, de aztán falun nőttem fel, nem tudnék újra Budapesten élni. Vagy ahol mégis, ott meg feltételezem megfizethetetlen egy lakás

Jó ha a szerelmem ott lakna oda mentem volna, de utálnám.

Én is nagyon szeretem az erdőt, a nagy tereket, a jó levegőt, a madárcsicsergést.

2024. jan. 1. 23:06
 15/19 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező te annyit beszélsz arról, hogy mit szeretsz és mit nem, hogy szerintem téged pont nem érdekelne a párod akarata, annyira el vagy telve magaddal. Ezért van annyi szingli faszi manapság, mert totál önzőek és alkalmazkodóképtelenek vagytok.
2024. jan. 2. 09:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Jól sejtem, hogy ez még nem sürgősen eldöntendő, hanem inkább csak elvi kérdés? A pároddal kell majd ezt megbeszélned, amikor eljon az ideje.
2024. jan. 4. 12:17
 17/19 anonim ***** válasza:
53%
Ezt így nem lehet megmondani, függ például a munkahelytől. De én például csepeliként hiába szeretek túrázni, a hétköznapi élethez nézve nehezen megközelíthető hegyi házikóba nem költöznék. Még autóval sem, mert bármikor baj történhet vele. De ellenben a belvárosba sem költöznék. Csepel pont köztes állapot. Hasonló még Újbuda és Rákospalota.
2024. febr. 20. 15:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Illetve eszembe jutott még valami. Párom hozzánk költözött Csepelre és közben újpesti munkát talált. Felvetette a költözést, de például Újpest részemről kizárva.
2024. febr. 26. 08:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem annyi lenne a lényeg, hogy tömegközlekedésileg jó helyen lakjak - ne kelljen 1 óránál többet utaznom a munkahelyemre csak oda, járjon arrafele éjszakai busz a legforgalmasabb csomópontokról, legyenek a frekventáltabb helyek onnan könnyen megközelíthetők, passzoljon az életvitelemhez (heti több kulturális program). Ha ez nem teljesül, én nem fogok elköltözni, mert nincs autóm, nem is akarok, párommal sem akarom furikáztatni magam és nem akarok ilyen téren tőle függni. Egyébként erdőjárást stb-t pesti lakhellyel is bőven tudok intézni, csak kicsit többet kell utazni.
szept. 9. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!