Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesten most viszonylag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten most viszonylag könnyen találok olyan nőt, aki szintén rühelli azt a várost, és szívesen elköltözne velem?

Figyelt kérdés

Sajnos a karrierem miatt most egy évig ott kell élnem, ezért társat is ott kell keresnem, de az életemet nem tudnám ott elképzelni. Nem a nagyvárosokkal van a bajom elsősorban. Tetszik Bécs, tetszik München, tetszik London, tetszik Párizs, tetszik Milánó, de Budapest nem tetszik... Koszos, büdös, lepukkant, zsúfolt, nagyon sok a csöves, a kéregető, a legtöbb ember frusztrált és leharcolt, a turizmus nagyon igénytelen csak szeszes italokat kiszolgáló vendéglátó egységekre épül stb. Mindezek mellett az általános életszínvonal alacsony, nagyvárosi mércével rossz a gazdaság, a bérek színvonalához képest nagyon drága. Egyszerűen nem jó élettér.

Sok lány él kényszerből Budapesten aki pont így gondolja mint én? Pl. az egyetemisták vagy akik közmunkás faluból költöztek fel, de csak ugródeszkaként használják Bp.-t, a jövőben szívesen továbbállnának onnan is?

2019. jún. 21. 13:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%

Amúgy pontosan azt teszed amit el akarnak érni. Nem véletlenül irracionálisan magasak az albérlet/lakásárak pesten. Most még lepukkant, de ha sikerül elüldözni a még régen odaköltözötteket akkor a gazdagok kis magánbirodalma lesz, többségében külföldi befektetők, iparmágnások, politikusok birodalma. De ez még odébb van, ki kell, hogy haljanak a még nagyon régen odaszületett nyugdíjasok, illetve a még 15-20 éve odaköltözött fiatalabbak. De ez elég gyorsan halad, mivel "az áraink diszkriminálnak, nem mi" elv alapján a szegényebbek el kell, hogy hagyják Budapestet, ha nincs saját lakásuk.

Szóval fogsz találni, sokan vannak pesten kilátástalan helyzetben.

2019. jún. 21. 13:16
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Az én barátom sem akar végleg a belvárosban maradni, saját lakást kijjebb akar venni, vagy akár az én Budapest melletti településemen.
2019. jún. 21. 13:22
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem Budapest csodálatos város, pezsgő, fejlődő, élettel teli, gyönyörű a belvárosa, ilyet a világon még egyet nem találsz, és őszintén sajnálom, hogy te csak a rossz oldalát látod- mint ahogy egyébként nagyon sokan mások is, szóval igen, bizonyára találhatsz olyan lányt, aki veled egy véleményen van (sajnos).
2019. jún. 21. 13:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
U.I. a 3-hoz: ha szerinted Budapest büdös és koszos, akkor Párizst kerüld el jó messzire, mert az még hatványozottan mocskosabb. Ha már így ezeket megemlítetted.
2019. jún. 21. 13:26
 5/14 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem is szép, de anyagilag már annyira a nyugathoz igazítják, hogy megfizethetetlen. Kivéve az ilyen max 30 négyzetméteres lyukak, de azok se nem szépek, se nem a jó környéken vannak.

2019. jún. 21. 13:29
 6/14 anonim ***** válasza:
76%

Amit leírtál, az Budapestnek csak a belvárosa. Nem ismerheted az egészet, ha csak ezt látod.

Én ide születtem, de szívesen kiköltöznék agglomerációba, de teljesen más okokból, mint te, szóval én nem utálom ezt a várost, látom a szépségeit is, és nem kedvelem azokat, akik így leírják.

2019. jún. 21. 13:45
 7/14 anonim ***** válasza:
74%
En nagyon szeretem ezt a várost. Igaz, itt születtem.
2019. jún. 21. 13:47
 8/14 A kérdező kommentje:

"gyönyörű a belvárosa, ilyet a világon még egyet nem találsz"

Eddig kb. 15 hasonló méretű városban jártam, de annál undorítóbb belvárost sehol máshol. 10 méterenként megcsap az állott húgyszag, nem lehet nyugodtan sétálni az utcán, mert megszólít 2-3 kéregető egy villamosmegálló távolságon, rengeteg hányás van az utcán, mindenki részeg még hétköznap esténként is... Ilyen baromságot még sosem hallottam, hogy "ennél gyönyörűbbet sehol sem látsz" WTF?

2019. jún. 21. 14:12
 9/14 anonim ***** válasza:
44%
Akkor húzz el meg ma, nem kötelező itt lenned.
2019. jún. 21. 14:19
 10/14 anonim ***** válasza:
62%
Amúgy Londonban meg Párizsban is drága a lakás.Én külföldön élek,de nem engedhetem meg magamnak a jelenlegi munkàm mellett(pedig jól keresek itteni viszonylatban is) hogy a fővárosba költözzek
2019. jún. 21. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!