Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesten szerintetek csúnyáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten szerintetek csúnyábbak a férfiak mint máshol?

Figyelt kérdés

Nem túl jó a felhozatal. Leszámítva egy-két külföldi macsót a férfiak elég rondák errefelé. Bár a külföldiek között is elég ritka a jó pasi. Főleg az Erzsébetvárosban, a bulinegyedben azok a britek akik ott énekelnek részegen az utcán azok többnyire ilyen igénytelen, fogatlan, munkanélküli, csúnya pasik. Tehát azok a külföldiek legalja. De máshol a városban azért vannak ezeknél különbek is.

Szerintetek rosszabb a férfi felhozatal a fővárosi agglomerációban mint máshol vidéken?

2019. ápr. 19. 21:46
 1/8 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Én Budapesten is pont olyan rusnya vagyok, mint vidéken. :D
2019. ápr. 19. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Budapesti vagyok, nekem semmi gondom az itteni férfiakkal. Ugyanúgy vannak ilyenek meg olyanok is, mint máshol, sőt, itt talán igényesebbek, mint vidéken.
2019. ápr. 19. 21:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Erősen kétlem, mivel végzettség, jövedelem, stb. szempontból a vidék többszöröse, ergó több pénz van jól öltözködni, jobban kinézni, nincsenek lecsúszott alkesz közmunkások minden sarkon, stb.

Éltem elég sok kontinensen, nem hiszem hogy BP annyival lejjebb lenne emberek kinézete szempontjából.

2019. ápr. 19. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:

A kérdés érdekes témát pedzeget, de előbb érdekelne miket hiányolsz konkrétan?

Pl. Írtad nincs foga, de ez csak egy példa, ràadàsul ez pont nem jellemző.

Milyen paraméterek hiányoznak még?

2019. ápr. 19. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:
akkor most a férfiak is sminkeljék magukat?
2019. ápr. 19. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg csak te vagy annyira szar csaj, hogy nem kaphatnál meg egy normális kinézetű srácot. Illetve azt, aki nem full igénytelen ne a Morri2-ben, az Ördögkatlanban, vagy a 4-6-ban keresd.
2019. ápr. 19. 22:09
 7/8 anonim ***** válasza:
#5-ös, írd be a keresőbe, hogy guyliner, és kattints a képtalálatokra. Vagy nézz meg egy pár képet az Erik von Markovik aka Mystery nevű, saját bevallása szerint sikeres PUA-ról.
2019. ápr. 19. 22:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Én ugyanolyan csúnya vagyok Budapesten, mint Dubajban vagy Vancouverben.
2019. ápr. 19. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!