Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ennyire túlértékelve a nők Budapesten?
"Saját magukat értékelik túl, de valójában xart sem érnek. :D"
Tévedés! TI árazzátok túl a pinát, mindegy, csak legyen.
"azt hiszik, már valakik lettek, holott ugyanazok a szutyok prolik maradnak, mint voltak."
Nem baj, vigasztaljon az a tudat, hogy te ettől még ugyanaz a lúzer, incel szűz fiúka maradsz. A nők túlárazása a te esélyeidet nem befolyásolja, mert nem is voltak esélyeid:DDD
Tősgyökeres pestiként szerintem azért, mert kiszakadnak a vidéki suttyóságból. Egyetemre én tanulni mentem és minden más pesti ismerősöm is teljesen normális volt, tanult, valamit dolgozott közben, elvolt.
A vidékiek meg feljönnek és hirtelen rájuk szakad a big brother mentes élet, a szomszéd Marika nem nézi őket éjjel-nappal, és a legnagyobb esemény nem a sör akció lesz a sarki kocsmában, hanem konkrétan bármit csinálhatnak.
Hát ettől aztán megvesznek, fiúk lányok egyaránt, vedelnek és baxnak orrba szájba, mert végre megtehetik, mert 150 kmre élő szülei mit sem tudnak erről.
Ez a túlértékelt vidék.
Nekem pestiként semmi szórakoztató nincs ebben és rendszeresen megkérdezik, honnan származom, hogy ilyen normális vagyok, és nem hiszik el, mikor mondom, hogy Pestről, hisz "ott mindenki egy büdös kva".
Mmm ja...
Mert sok vidéki kis faluban Budapest az ország közepe.... Hallottam olyat aki direkt középiskolába is Budapestre iratta a gyerekét, pedig több megyével arrébb lakik. Mikor kérdeztük mi ebben a ráció, miért nem egy helyi gimnázium? Válasz : "Dehát az mégiscsak egy pesti iskola!!"
Túl van misztifikálva, rengeteg ember ettől érzi magát különbnek, hogy "pesti". Idióták az ilyen gondolkodásúak, nem kell sajnálni aki ilyen.
Én pont ezt szeretem az ilyen csajokban. Ha van egy jó autóm, jól öltözöm, jó a szövegem, és mondjuk nem nézek ki úgy mint egy szörny akkor már nyert ügyem van. Elhiszik, hogy királylányok és milyen kegyesek mert engem "választottak" és beengedtek a nemrég még tyúxaros lábacskáik közé. Pedig igazából ők lettek kiválasztva és pont akkor, pont úgy, pont addig csinálom meg őket amíg akarom. Ha megunom, már pedig megunom, akkor nézek egy másikat aki majd megint "kiválaszthat" engem. Ha egy pasi jól tálalja magát akkor ezeket a csajokat nem nehéz
befűzni. Szóval ne aggódj barátom, hatalmas pofára esés a vége általában ennek a történetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!