Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ennyire túlértékelve a nők Budapesten?
16.-ra.
Mert a férfiak helyén kezelik magukat.
Ráadásul aki vidéken gazdag, az Budapesten már nem feltétlen. Vidéken, főleg kis helyeken kevés a 100M+ -os ház, meg a 40M+ kocsi.
A saját sztorimat tudom leírni:
Vidéki kisvárosban nőttem fel. Különböző okok miatt (nagyon hosszú sztori) elég komoly lelki gondjaim voltak, NAGYON durva szociális fóbiám volt, féltem az emberektől, nem tudtam megmukkanni se, nem mertem nemet mondani semmire.
Mikor felköltöztem Pestre, mert elkezdtem az egyetemet, akkor nekiálltam fejleszteni magam, jártam pszichológushoz, nagyon igyekeztem szociális életet élni a lehetőségekhez képest. Szép lassan megtanultam együtt élni magammal és másokkal, lett némi önbizalmam, már nem gyűlölöm saját magamat, és tudok nemet mondani. Válogatós lettem minden téren, mert végre érdekel, hogy valami jó-e nekem egyáltalán. Ezen túl megszoktam, hogy felveszek egy "álarcot", ha kilépek az utcára, és igenis reflexből lepattintom a kamu-adománygyűjtőt, a "van egy cigid?" típusú tarhálókat.
Ezek miatt az ismerőseim nagy részétől megkaptam, hogy nagyképű lettem, bunkó, satöbbi. Biztos jobb volt, mikor öngyilkossági gondolataim voltak. Ha az ember nem gyűlöli magát, akkor már beképzelt sokak szerint.
Fun fact: egyszer se próbálkozott be nálam egy pasi se a Pesten töltött 5 évem alatt.
Nem a férfiak teszik szerintem, egyszerűen a pesti élet kicsit más, mint idehaza a falumban, ahol az utcán szembejövővel köszönünk egymásnak és váltunk pár szót. Más habitus kell a két helyre.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!