Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak ennyire túlértéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ennyire túlértékelve a nők Budapesten?

Figyelt kérdés
Minden egyes lány akit ismerek, és felköltözött Budapestre, vagy oda ment tanulni valamit vagy egyetemre tehát valamilyen oknál fogva oda került, az kb. fél év alatt "megromlik". Fél év alatt még egy igazán szerény, szende lány aki azelőtt egyáltalán nem volt elszállva magától, nem volt flegma, és nem képzelte magát kis hercegnőnek, abban a városban mintha kicserélődne a személyisége. Rá sem lehet ismerni utána. Gőgös lesz, nagyképű, elkényeztetett, nagyon válogatós, semmi sem jó neki típusú. Mégis mit csinálnak a nőkkel Budapesten a férfiak? Mi a fene folyik ott? Non-stop nyalják a nők valagát az ottani férfiak, vagy mi? Tényleg nagyon érdekelne ez a kérdés.
2019. febr. 6. 19:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De akkor ez miért csak a nőkre jellemző? Férfiaknak miért nem száll el az egójuk, ha felköltöznek Pestre? Egy olyan precedenst sem ismerek, hogy egy vidéki srác felköltözött volna Bp.-re és elszállt volna az ego-ja. Egyet sem. Nőt viszont olyat nem ismerek akinek nem nőtt volna dimenzióugrás szerűen az egója. Ezek szerint mégiscsak az lehet a magyarázat, hogy túlértékelik a nőket, túl bő nyállal bókolnak nekik és rengetegen, nem?
2019. febr. 6. 20:51
 12/19 A kérdező kommentje:
Továbbá rengetegen költöznek manapság külföldi metropoliszba, és mégsem szállnak el maguktól mint a Pestre felköltözött nők. Nem hiszem, hogy Londonban túl sok Mariska néni figyelné a magánéletüket, és ott sokkal-sokkal gazdagabb, elitebb férfiak élnek mint Bp.-n, még sincsenek így elkényeztetve, túlértékelve a nők. Ez csak Budapestre jellemző valamiért, a nők seggének kinyalása. De mi lehet az oka?
2019. febr. 6. 20:59
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

16.-ra.

Mert a férfiak helyén kezelik magukat.

Ráadásul aki vidéken gazdag, az Budapesten már nem feltétlen. Vidéken, főleg kis helyeken kevés a 100M+ -os ház, meg a 40M+ kocsi.

2019. febr. 6. 21:01
 14/19 anonim ***** válasza:
49%
16# mert a fiatal férfiakkal pont az ellenkezője történik. Gyakorlatilag levegőnek nézik a nők, hacsak nem született rendkívül jóképűnek.
2019. febr. 6. 21:16
 15/19 A kérdező kommentje:
#18 Ez még mindig nem magyaráz meg semmit. Mi köze ennek az ingatlanárakhoz? Londonban iszonyú drága egy ingatlan, mégse szállnak el maguktól a nők. Én jártam már Londonban, ott minden férfi olyan elit, hogy öltönyben, zakóban de minimum egy nagyon márkás ingben járnak az utcán, nincs annyi szakadt proli pólóban, meg turiból vett ruhákban mint Pesten. Tehát ezzel nincs megmagyarázva semmi.
2019. febr. 6. 21:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Na megyek is Londonba.
2019. febr. 7. 07:51
 17/19 anonim ***** válasza:

A saját sztorimat tudom leírni:

Vidéki kisvárosban nőttem fel. Különböző okok miatt (nagyon hosszú sztori) elég komoly lelki gondjaim voltak, NAGYON durva szociális fóbiám volt, féltem az emberektől, nem tudtam megmukkanni se, nem mertem nemet mondani semmire.

Mikor felköltöztem Pestre, mert elkezdtem az egyetemet, akkor nekiálltam fejleszteni magam, jártam pszichológushoz, nagyon igyekeztem szociális életet élni a lehetőségekhez képest. Szép lassan megtanultam együtt élni magammal és másokkal, lett némi önbizalmam, már nem gyűlölöm saját magamat, és tudok nemet mondani. Válogatós lettem minden téren, mert végre érdekel, hogy valami jó-e nekem egyáltalán. Ezen túl megszoktam, hogy felveszek egy "álarcot", ha kilépek az utcára, és igenis reflexből lepattintom a kamu-adománygyűjtőt, a "van egy cigid?" típusú tarhálókat.

Ezek miatt az ismerőseim nagy részétől megkaptam, hogy nagyképű lettem, bunkó, satöbbi. Biztos jobb volt, mikor öngyilkossági gondolataim voltak. Ha az ember nem gyűlöli magát, akkor már beképzelt sokak szerint.

Fun fact: egyszer se próbálkozott be nálam egy pasi se a Pesten töltött 5 évem alatt.

Nem a férfiak teszik szerintem, egyszerűen a pesti élet kicsit más, mint idehaza a falumban, ahol az utcán szembejövővel köszönünk egymásnak és váltunk pár szót. Más habitus kell a két helyre.

26N

2019. febr. 7. 09:55
 18/19 mikeXxX ***** válasza:
Sok a seggnyaló az biztos .
2019. febr. 8. 11:11
 19/19 mikeXxX ***** válasza:
17# Egyébként teljsen jól teszed hogy mehet a sok nyomi a sunyiba ezzel semmi gond sincs 😁.
2019. febr. 9. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!