Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten hol lehet lányokkal ismerkedni?
Már kezdek nagyon kétségbe esni, annyira nem tudom mi tévő legyek. Iskolába már nem járok. Munkahelyen nem nagyon, vagy inkább egyáltalán nincs lehetőség. Meg hát ugye házinyúlra nem lövünk. Sajnos eddig egyéb okok miatt nem éltem túl társasági életet, szóval nyugodtan mondhatjuk azt, hogy egyedül vagyok mint a kisujjam. Ismerősök ismerősei útján tehát kizárva. Ismeretlenhez odamenni meg csak akkor vagyok hajlandó, ha előtte volt szemkontaktus vagy akármi, és a lány számít(hat) rá.
Lassan már ott tartok, hogy elkezdek tinderezni. Csak nem szeretném, hogy az amúgy sem túltengő önbizalmamat az csorbítsa, hogy nem vagyok a tökéletesnél is tökéletesebb, ezért nem matchelek senkivel.
Akinek van ötlete/tippje írjon! Előre is köszi.
Ali hittem a szememnek, mikor olvastam ezt a kérdést.
Komolyan nem tudod Pesten hol ismerkedj?
Ha mást nem, menj koncertekre, szombat esténként bulikba.
És járj el edzeni, mert tuti hogy vagy kövér vagy, vagy vézna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!