Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjek ismerkedni Budapesten?
Sziasztok, 24f vagyok, 1 hete költöztem Budapestre Erdélyből szóval még Magyarország is új. Nem mondanám magamról, hogy visszahúzódós vagy akár zárkózott lennék csak nem sok barátom él itt ( 1 ) és ő hát mondjuk azt, hogy nem nagyon él társasági életet. Barátkozni, ismerkedni szeretnék ( persze csajozni is :D ) de fogalmam sincs, hogy hova menjek. Esetleg tudtok ajánlani valamit?
( Prostikhoz ne küldjetek mert már volt egy drámai élményem a héten és még nem sikerült feldolgozzam :) ) Ha netán tudtok valamilyen társasjáték klubról vagy bármilyen más ilyensmi eseményről azt nagyon megköszönném ha megosztanátok velem.
Zserbóba, egy fél krémesért. :)
Esetleg a várkertbe, ott ingyen lecopnak. :D
Megkérdezhetem Erdély melyik részéről? Nekem Nagyváradon és közelében van sok rokonom. :)
Ajánlanám a welovebudapest.com oldalt, ott rengeteg aktuális program közül lehet válogatni, lehet szűrni, hogy pl csak az ingyenes, művészeti vagy gasztronómiai események érdekelnek.
Emellett megéri nyitott szemmel járni a városban, szinte minden héten van valamelyik téren valami kisebb "fesztivál" vagy hétvégi rendezvény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!