Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hova menjek ismerkedni Budapes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova menjek ismerkedni Budapesten?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 24f vagyok, 1 hete költöztem Budapestre Erdélyből szóval még Magyarország is új. Nem mondanám magamról, hogy visszahúzódós vagy akár zárkózott lennék csak nem sok barátom él itt ( 1 ) és ő hát mondjuk azt, hogy nem nagyon él társasági életet. Barátkozni, ismerkedni szeretnék ( persze csajozni is :D ) de fogalmam sincs, hogy hova menjek. Esetleg tudtok ajánlani valamit?

( Prostikhoz ne küldjetek mert már volt egy drámai élményem a héten és még nem sikerült feldolgozzam :) ) Ha netán tudtok valamilyen társasjáték klubról vagy bármilyen más ilyensmi eseményről azt nagyon megköszönném ha megosztanátok velem.

2018. júl. 10. 15:18
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Bárhova? Fogj egy térképet, és járd be a várost, keress rendezvényeket neten, ami érdekelhet. Rengeteg lehetőség van. :-) Üdv a határokon innen, az erdélyiek jófejek. :-)
2018. júl. 10. 15:21
 2/9 próbálokkedveslenni ***** válasza:
Engem a drámai élményed érdekelne.
2018. júl. 10. 15:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Én ősszel költözöm Pestre. Engem is érdekelne hol lehet ismerkedni. 26F
2018. júl. 10. 15:24
 4/9 A kérdező kommentje:
A drámai élményem: Elmentem interjúra egy helyre a Budai oldalon és 1 órával hamarabb értem oda ( mert nem akartam elkésni :D ). Ezért gondoltam emegyek a legközelebbi parkba, olimpia park vagy mi volt a neve. Hát rátértem egy kavicsos útra és a közepén ült egy csaj egy műanyag széken. Szépen nézett ki meg minden, ( meg nem mondtam volna, hogy prosti ) nagyon néztem is hogy mit kereshet itt, folyamatosan szemkontaktust tartottam vele, és elmentem mellette. Hát még egy darabig sétáltam a kavicsos úton de sehol semmi pad, sőt semmi élet. ( mintha otthon a csapáson mennék kirándulni ) Volt bennem egy kis félsz hogy itt kirabolnak vagy megerőszakolnak ( pedig na.. nagyobbacska vagyok :D ) ezért visszafordultam. Eljuttam a csaj mellé és megkérdezte, hogy "egy jó dugás nem érdekel?" Hát... Mit mondhatnék... Hát köpni nyelni nem tudtam... Akkor állt össze a kép... Nem nagy sztori de engem annyira váratlanul ért hogy azóta nem jutott eszembe hogy parkba menjek :D
2018. júl. 10. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:
morrisons 2 bármelyik este ;)
2018. júl. 10. 16:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Árajánlatot nem adott? 😁
2018. júl. 10. 16:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Fókuszáljunk a kérdésre :P
2018. júl. 10. 16:51
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Zserbóba, egy fél krémesért. :)

Esetleg a várkertbe, ott ingyen lecopnak. :D

2018. júl. 11. 01:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem Erdély melyik részéről? Nekem Nagyváradon és közelében van sok rokonom. :)

Ajánlanám a welovebudapest.com oldalt, ott rengeteg aktuális program közül lehet válogatni, lehet szűrni, hogy pl csak az ingyenes, művészeti vagy gasztronómiai események érdekelnek.

Emellett megéri nyitott szemmel járni a városban, szinte minden héten van valamelyik téren valami kisebb "fesztivál" vagy hétvégi rendezvény.

2018. júl. 12. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!