Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten most viszonylag könnyen találok olyan nőt, aki szintén rühelli azt a várost, és szívesen elköltözne velem?
Sajnos a karrierem miatt most egy évig ott kell élnem, ezért társat is ott kell keresnem, de az életemet nem tudnám ott elképzelni. Nem a nagyvárosokkal van a bajom elsősorban. Tetszik Bécs, tetszik München, tetszik London, tetszik Párizs, tetszik Milánó, de Budapest nem tetszik... Koszos, büdös, lepukkant, zsúfolt, nagyon sok a csöves, a kéregető, a legtöbb ember frusztrált és leharcolt, a turizmus nagyon igénytelen csak szeszes italokat kiszolgáló vendéglátó egységekre épül stb. Mindezek mellett az általános életszínvonal alacsony, nagyvárosi mércével rossz a gazdaság, a bérek színvonalához képest nagyon drága. Egyszerűen nem jó élettér.
Sok lány él kényszerből Budapesten aki pont így gondolja mint én? Pl. az egyetemisták vagy akik közmunkás faluból költöztek fel, de csak ugródeszkaként használják Bp.-t, a jövőben szívesen továbbállnának onnan is?
Hosszútávon én sem tudnám elképzelni az életemet Budapesten, de nagyvárosban sem. Nem szeretnék zsúfoltságban, koszban, büdösben gyereket nevelni. Viszont reálisan még mindig Bp-en van a legtöbb esélyem ismerkedni, és sok jó oldalát is szeretem a városnak.
Szóval igen, biztos vannak olyan nők, akik nem itt látják a jövőt feltétlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!