Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már veled olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veled olyan, hogy tetszik egy nő és te megkukulsz ha a közeledbe kerül?

Figyelt kérdés

Ennél fogva nem tudsz vele egy értelmes társalgást lefolytatni.

Mi ennek az oka? Hogy más emberekkel normál hangerővel, normálisan tudsz kommunikálni, de ennek a nőnek a jelenlétében valahogy lehalkulsz.

2023. dec. 31. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs koztunk kozelebbi kapcsolat, alapbol nem vagyok beszedes sokszor .
2023. dec. 31. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert tetszik neked, izgulsz. Egy aranyos nőnek ez imponálni fog elsőre később meg úgyis feloldódsz.
2023. dec. 31. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Mindig ez van: önbizalomhiány.
2023. dec. 31. 20:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Most az jutott eszembe hogy szociális fóbiásként vajon hány nő gondolhatta azt hogy azért vagyok zavarban előtte mert bejön nekem.. 😅
2023. dec. 31. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Mert zavarba jössz, annyira tetszik, és félsz, hogy vagy beégeted magad, vagy vosszautasít és nincs tovább.

Ha valaki nem tetszik, azzal persze hogy gond nélkül tudsz beszélni!

2023. dec. 31. 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, és egyetlen férfi előtt voltam így. Pedig átlag feletti a kommunikációs képességem.
2023. dec. 31. 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Büdös ilyen jellegzetes pimpóskefír fűszeres szaga van. Ettől behalkulok.
jan. 1. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!