Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Előfordult már veled, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már veled, hogy valahogy nem bírsz ránézni egy nőre, pedig tetszik nagyon?

Figyelt kérdés
Ennek mi az oka?
2023. dec. 24. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
utoljára kamasz koromban voltam ennyire zavarban
2023. dec. 24. 13:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyankor fordult elő ha nagyon tetszett egy nő de teljesen esélytelennek éreztem magam nála és inkább rá sem néztem és kerültem ha lehet mert egyszerűen fájt a közelében lenni annak tudatában hogy úgysem lesz köztünk soha semmi.
2023. dec. 24. 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mióta 1-2 éve folyamatosan csak negatív visszajelzéseket kapok a nőktől (előtte ez nem így volt), azóta minden nővel így vagyok kb.
2023. dec. 24. 13:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehetségesen te vagy a nő és ezt képzeled be. Nem valiszinu, hogy nagyon tetszel neki de elofordulhat.
2023. dec. 24. 13:31
 5/5 anonim ***** válasza:
51%

Volt ilyen, undorító férgekkel volt együtt, nem számított ha verik, vagy megalázzák, vagy hányinger a pasi vagy piál, lényeg h tele van pénzzel...

Fúú basszki nem tudom lenne e kedvem lefeküdni vele.

2023. dec. 24. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!