Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Előfordulhat hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat hogy egy férfi flörtöl egy olyan nővel aki nem tetszik neki?

Figyelt kérdés
Nagy csajozós pasiról van szó, aki folyamatosan flörtöl velem. Eleinte azt hittem nem is tetszem neki, csak jól elhülyéskedünk, szórakozásból flörtöl velem, ha nincs ott más, de egyre egyértelműbbek a jelek részéről. Mármint nem hiszem azt hogy komolyat akar tőlem, de csak bejövök neki, nem? Vagy van hogy egy pasi úgy flörtöl rendszeresen egy nővel, hogy nem is tetszik neki?
2018. okt. 28. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Vagy csak 1-2 menetre kellesz (remélem nem biztonsági őr az illető)

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

2018. okt. 28. 20:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem az. :D Tudom hogy valószínű hogy csak szexet akar, de attól függetlenül, azért csak vonzódik hozzám, nem? Inkább ez érdekel. Nem akarok összejönni vele (egy alkalomra se), de jól esne ha tetszenék neki. Tudom hülye vagyok! :D
2018. okt. 28. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor flörtölj vele, csillagom, mutasd meg, hogy neked is tetszik mint férfi, aztán ha akar valamit, majd lép! De aztán ne sírj, hogy ha csak két éjszakára kellettél!
2018. okt. 28. 20:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez csak du gni akar!!!!!!!!!!!!!! Miert hiszi el sok no,h ha egy pasi meg akarja huzni ,akkor oda van erte,vagy tetszik is🙈🙊???!
2018. okt. 28. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Én csak olyan nővel flörtölök, aki tetszik, akit valóban kívánok. De vannak fura muksik, akik a krumplit is megqrnák, ha nem gurulna el.
2018. okt. 28. 21:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Előfordul.

Van ilyen fiú barátom. Évek óta ismerem.

Velem is szokott csipkelődni, flörtölni, mert élvezi, hogy nagyon gyorsan lecsapom a magas labdáit. De mindketten tudjuk, hogy ez csak játék, egy kis szócsata, agytorna. Szokott bókolni a nem szép lányoknak is. Csepegtet beléjük egy kis önbizalmat, meg egy beképzelt kis majom, aki élvezi, hogy ha reggel kedvesen szól a lányhoz, akkor estig a föld felett lebeg.

Nem

2018. okt. 29. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!